Youtuber Josh Neuman ile influencer Nicola Bellavia uçak kazasında öldü

İzlandalı yetkililer, 22 yaşındaki ünlü Amerikalı youtuber Josh Neuman ile 32 yaşındaki Belçikalı influencer Nicola Bellavia'nın geçtiğimiz günlerde yaşanan uçak kazasında hayatını kaybeden 4 kişi arasında bulunduğunu doğruladı.

Youtuber Josh Neuman ile influencer Nicola Bellavia uçak kazasında öldü

İzlanda'da 22 yaşındaki ünlü Amerikalı Youtuber Josh Neuman ile 32 yaşındaki Belçikalı influencer Nicola Bellavia uçak kazasında hayatını kaybetti.

Kaza sonrası yaklaşık bin kişilik ekibin katıldığı arama kurtarma çalışmalarında Cessna C172 tipi küçük uçak, Reykjavik yakınlarındaki Thingvallavatn Gölü dibinde bulunmuştu.

Davaya yakın kaynaklar İzlanda medyasına yaptıkları açıklamada ölenler arasında bulunan Amerikalı kurbanın YouTube'da bir milyondan fazla takipçisi olan macera videoları çeken 22 yaşındaki Josh Neuman.

Göle düşmüştü

Euronews'in haberine göre, hayatını kaybeden 4 kişi arasında bulunan Belçikalı kurban ise YouTube ve Instagram'daki gezi fotoğraf ve görüntüleriyle bilinen Nicola Bellavia.

İzlanda'da içindeki 4 kişiyle düşen küçük uçağın enkazı başkent Reykjavik'un 50 kilometre doğusundaki Thingvallavatn Gölü'nde bulunmuştu.

Uçakta pilotla birlikte 27 yaşındaki bir Hollandalı da hayatını kaybetti. Uçağın pilotunun da İzlanda'nın tanınmış hava fotoğrafçısı Haraldur Diego olduğu belirtilmişti.

Sivil havacılık yetkilileri, uçağın yerel saatle 23.00 sularında Thingvellir Ulusal Parkı bölgesinde radardan kaybolduğu bilgisini paylaşmıştı.