Melisa Şenolsun ile Onur Güvenatam aşk mı yaşıyor?

TRT 1'de ekranlara gelen 'Masumlar Apartmanı' ile gündemde olan oyuncu Melisa Şenolsun'un, başrolünde yer aldığı 'Atiye'nin yapımcısı Onur Güvenatam'la aşk yaşadığı konuşuluyor.

Melisa Şenolsun ile Onur Güvenatam aşk mı yaşıyor?

Tuba Büyüküstün birlikteliğiyle medyatik olan işletmeci Umut Evirgen'le evliliğin eşiğinden dönen Melisa Şenolsun'un, yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.   

25 yaşındaki oyuncunun, başrolünde yer aldığı, dijital platformda yayınlanan 'Atiye' dizisinin yapımcısı Onur Güvenatam'la sevgili olduğu öğrenildi.

İlişkilerini herkesten gizleyen ikili, İstanbul'da gazetecilerin uğramadığı mekanlara gidiyor. Şenolsun'un, son olarak Güvenatam'ın dizisi 'Masumlar Apartmanı'na katılması ise aşk söylentilerini kuvvetlendirdi.

Serenay'dan Umut Evirgen açıklaması

Öte yandan Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen Serenay Sarıkaya, magazin muhabirlerinin, "Hayırlı olsun diyelim mi?" sorusu karşısında konuyla ilgili açıklama yapmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Etiler'de görüntülenen 29 yaşındaki güzel, "Yok arkadaşlar, öyle bir şey demeyelim. Sizin de dediğiniz gibi; bunlar iddia" ifadelerini kullanmıştı.

"Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberlerden sıkıldım" şeklinde konuşan Serenay Sarıkaya, net bir ifadeyle söz konusu söylentilerin asılsız olduğunu vurgulamıştı.

Birer birer sildi!

Melisa Şenolsun, Evirgen'le ayrılmasına rağmen sosyal medyadaki fotoğraflarını silmemişti. Instagram'da birbirini takibi sürdüren ikilinin, Evirgen'in adının Serenay ile aşk iddiasına karışmasıyla dostluğunu bitirdiği iddia edilmişti.

Güzel oyuncu, sosyal medya hesabında sakladığı eski sevgilisi Umut Evirgen'le olan fotoğraflarını birer birer silerek, adeta "Artık dönüş yok" mesajı vermişti.