Ayça Ayşin Turan-Alp Navruz çifti yazlık almak için harekete geçti

Geçtiğimiz aylarda ekranlara veda eden 'Ada Masalı' dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen Ayça Ayşin Turan-Alp Navruz çifti, Kaz Dağları'nda ya da Urla'da ev arayışına girdiler.

Ayça Ayşin Turan-Alp Navruz çifti yazlık almak için harekete geçti

'Ada Masalı' dizisinde iki sevgiliyi canlandıran Ayça Ayşin Turan (29) ile Alp Navruz (32), dizi bittikten sonra aşklarını ilan etmişti. Mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çift, ilişkilerinde ileriye dönük bir adım attı.

Ev arıyorlar

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre oyuncu çift, tatillerini birlikte geçirmek için Kaz Dağları'nda ya da Urla'da ev arayışına girdiler. Gözlerden uzak bir aşk yuvası isteyen ikili, istedikleri gibi bir ev bulamazsa arsa alıp kendileri inşa etmeye karar vermişler.

"Beni çok utandırdınız"

Öte yandan geçtiğimiz hafta Etiler'de görüntülenen Ayça Ayşin Turan, ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlamıştı. Güzel oyuncu, "Dizi aşkı gerçek oldu. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusuna şu sözlerle yanıt vermişti:

"Zaten her şeyi biliyorsunuz. Ne söyleyeyim? Beni çok utandırdınız. Her şey güzel gidiyor. Her şey yolunda."

"Böyle şeyler beni gururlandırıyor"

Sevgilisi Alp Navruz ile çok güzel bir enerji yakaladıklarını belirten oyuncu, "Birlikte bir proje gelirse seve seve oynarız. Ben Alp'le çalışmayı çok seviyorum" açıklamasını yapmıştı.

Haber