Barış Murat Yağcı yine farkını konuşturdu

Barış Murat Yağcı, her yıl dünyanın en çok tanınan 100 isminin seçildiği TC Candler listesinin sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğrafıyla Can Yaman, Çağatay Ulusoy ve Akın Akınözü'ye 127 bin yorum fark attı.

Barış Murat Yağcı yine farkını konuşturdu

1990 yılından beri yapılan ve her yıl dünyanın en çok tanınan 100 isminin seçildiği TC Candler listesinde bu sene ülkemizden 4 ünlü erkek oyuncu yer aldı.

Birçok ismin yer aldığı listede, ünlü oyuncu Barış Murat Yağcı’nın dünyaca ünlü platform tarafından paylaşılan fotoğrafına 240.220 yorum ve 28.584 beğeni gelirken diğer Türk oyuncular Çağatay Ulusoy, Akın Akınözü, Can Yaman gibi ünlülere açık ara yorum ve beğeni sayısı alarak zirveye oturdu.

Ünlü oyuncu Barış Murat Yağcı, tek başına 240 bin yorum alırken meslektaşları Can Yaman, Çağatay Ulusoy ve Akın Akınözü ise toplamda 112 bin yorum alabildi.

Yağcı, 3 ünlü oyuncunun toplam aldığı yorum sayısından 127 bin fazla yorum alarak meslektaşı olan isimlerin toplamından bile çok fark atmış oldu.

Aldığı rekor yorum ve beğeni sayısı ile Türk oyuncuların yanı sıra dünyaca ünlü birçok ismini de geride bırakan Yağcı’nın diğer ünlü yıldız oyunculara attığı fark ise her dakika artmaya devam ediyor.