Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, neden Londra'ya yerleşti?

Oyuncu çift Bergüzar Korel ile Halit Ergenç, Alaçatı'da görüntülendi. Geçtiğimiz aylarda Londra'ya yerleştiklerine dair haberlerle gündeme gelen oyuncu çift, 'Çocukların eğitimi için ordayız. Buradaki hayatımız da devam ediyor. Bir nevi hayatı ikiye böldük' dedi.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, neden Londra'ya yerleşti?

Halit Ergenç ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Bergüzar Korel, önceki akşam Alaçatı'da objektiflere yansıdı. Bir mekanda akşam yemeği yiyen çift, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Londra'ya sık sık gidip geliyoruz"

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; gazetecilerle sohbet eden ikili, "Londra'da çocuklarla birlikte çok yoğun bir hayatımız var. Onları okula götürüyoruz, getiriyoruz." diye konuştu.

Korel, "Benim için oldukça yoğun geçiyor. Halit çok gidip, geliyor. Ben genelde çocukların başında kalıyorum ama çok sık gidip, geliyoruz. Türkiye'den arkadaşlarımız geliyor bize. Her şey güzel geçiyor." açıklamasını yaptı.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, neden Londra'ya yerleşti?

"Hayatı ikiye böldük"

Halit Ergenç ise, "Aslında çok geliyor, gidiyoruz. Oraya yüzde yüz gitmiş değiliz. Hayatı bir nevi ikiye bölmüş olduk. Burayı kapatmadık, buradaki hayatımız da devam ediyor." ifadelerini kullandı.

"Okullar açılana kadar buradayız"

Bergüzar Korel de, "Oğlumuz müzikle çok ilgileniyor. Müziği çok seviyor. Onun için orada çok imkan var. Biz bunu denemek istedik. Onun da her türlü şeye ulaşabileceği bir yer istedik. Londra, iyi bir eğitim alacağı yer. Tabii ki Türkiye'de de alabilir. İkimiz de Mimar Sinan'lıyız ama biz bunu denemek istedik. Gidiyoruz, geliyoruz... Buradaki evimiz açık. İşlerimiz burada. Sadece bir dönem yani okullar açılana kadar buradayız." diyerek, röportajı tamamladı.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, neden Londra'ya yerleşti?

Ünlü çift, ardından yemeklerine kaldıkları yerden devam etmek için mekana geri girdi.

3 çocukları var

2009'da evlenen Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in, Ali, Han ve Leyla adında üç çocukları bulunuyor.