Beşiktaşlı Rachid Ghezzal, korona virüse yakalandı

Beşiktaş, bir futbolcu ve bir teknik ekip çalışanının corona virüs testlerinin pozitif çıktığını açıkladı. Siyah-beyazlılarda toplam vaka 7'ye yükseldi. Önder Karaveli son testte pozitif çıkan oyuncunun Ghezzal oluğunu belirtti.

Beşiktaşlı Rachid Ghezzal, korona virüse yakalandı

Katar’da oynanacak Süper Kupa Finali öncesi Beşiktaş’ta iki corona vakasına daha rastlandı! İstanbul’da yapılan testlerde 5 futbolcuda şüpheye rastlanması sonrasında Katar’a eksik giden siyah-beyazlılar, yolculuk sonrası yapılan test sonrasında bir kötü haberle daha sarsıldı!

O isim Ghezzal çıktı!

Bir futbolcu ve teknik ekipten bir kişide pozitif sonuç çıktı. Önder Karaveli, bu oyuncunun Rachid Ghezzal olduğunu açıkladı. Karaveli, yaptığı açıklamada “Ghezzal'ın corona virüs testi pozitif. Bir de teknik ekibimizden bir arkadaşımızın… Üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren oyuncularımızın tedavisi de İstanbul’da devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı yöneticiler, Cezayirli yıldız oyuncuyu Katar’dan İstanbul’a ambulans uçakla getirmek için çalışmalara başladı. Katar’daki kurallar gereği corona testi pozitif çıkan kişiler, 7 gün boyunca karantinada kalmak zorunda…

Siyah-beyazlıların dün yaptığı açıklamada, Necip Uysal, Can Bozdoğan, Güven Yalçın, Salih Uçan ve Serdar Saatçı’nın Katar’a götürülmediğini duyurmuştu.

Beşiktaş’tan açıklama

“Futbol A Takımımızın teknik ve idari heyeti ile sporcularına, yarın (5 Ocak) Katar'ın Doha kentinde Fraport TAV Antalyaspor ile oynayacağımız Turkcell Süper Kupa finali öncesinde rutin Covid-19 PCR testi uygulanmıştır.

Yapılan testler neticesinde bir futbolcumuz ile bir teknik ekip çalışanımızda pozitif bulguya rastlanmıştır. Testi pozitif sonuçlanan futbolcumuz ile teknik ekip çalışanımızın; takip, izolasyon ve tedavi süreçlerine ilgili protokoller doğrultusunda başlanmıştır.”