'Bir daha hamile kalamayacağım' demişti! Model Chrissy Teigen, anne olduğunu duyurdu!

2013 yılında dünyaevine giren müzisyen John Legend ile model Chrissy Teigen, 2020'de kaybettikleri bebeklerinin ardından yeniden annelik ve babalık heyecanı yaşıyor. İki çocukları bulunan çiftten Teigen, hamile olduğunu duyurdu.

'Bir daha hamile kalamayacağım' demişti! Model Chrissy Teigen, anne olduğunu duyurdu!

Üçüncü kez anne olmaya hazırlanırken çocuğunu kaybeden model Chrissy Teigen ile eşi John Legend, yeniden 'bebek' sevinci yaşıyor.

Legend ile 2013 yılında dünyaevine giren Teigen, önceki gün Instagram hesabından hamile olduğunu duyurdu.

"Kalp atışını duyunca rahat bir nefes alıyorum"

Belirginleşen karnı ile objektif karşısına geçen Chrissy Teigen, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Son birkaç yıl, en hafif tabirle, duygularla dolu geçti ama yine evimizi ve kalplerimizi neşe doldurdu. Gördüğünüz gibi yolda bir tane daha var... Her randevuda kendime 'Tamam, bugün sağlıklıysa duyururum' dedim. Kalp atışını duyunca rahat bir nefes alıyorum. Hala çok gerginim. Şu ana kadar her şey mükemmel ve güzel... Umutlu ve harika hissediyorum. Pekala, bunu bu kadar uzun süre içinde tutmak çok zor oldu!”

'Bir daha hamile kalamayacağım' demişti! Model Chrissy Teigen, hamile olduğunu duyurdu!

"Maalesef bir daha hamile kalamayacağım" demişti

Öte yandan Teigen, yaşadığı zor günlerin ardından Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini duygulandırmıştı.

Ünlü model, "Artık hamile olmamama rağmen aynadaki bu halim bana o günleri hatırlatıyor. Dürüst olmak gerekirse neden karnım şiş hiçbir fikrim yok. Sadece moral bozucu... Hamile olmayı çok ama çok seviyorum. Maalesef bir daha hamile kalamayacağım. İki çocuğum olduğu için şanslıyım" demişti.

Teigen, bebeklerini kaybettikleri için şoka girdiklerini ve daha önce hiç bilmedikleri derin bir acı içinde olduklarını ifade etti.

'Bir daha hamile kalamayacağım' demişti! Model Chrissy Teigen, hamile olduğunu duyurdu!

Jack adını koymuşlardı

Teigen, "Daha önce bebeklerimizin isimleri konusunda onlar doğduktan sonra karar vermiştik, sadece hastaneden ayrılmadan birkaç dakika önce. Ama bir sebepten karnımdaki bu küçük adama Jack adını verdik. O bizim için her zaman Jack olacak. Jack, küçük ailemizin bir parçası olmak için çok çaba harcadı ve sonsuza kadar da öyle olacak" diye yazdı.

Kaybettiği bebeğine hitaben "Hayatta kalabilmen için ihtiyacın olan evi sana veremediğimiz için çok üzgünüm. Seni her zaman çok seveceğiz" satırlarını yazan Teigen, hastane çıkışı paylaştığı Twitter mesajında da "Hastaneden eve bebeksiz olarak gidiyoruz. Bu nasıl gerçek olabilir" dedi.

'Bir daha hamile kalamayacağım' demişti! Model Chrissy Teigen, hamile olduğunu duyurdu!

Amerikalı model Chrissy Teigen, 2013 yılında şarkıcı John Legend ile dünyaevine girmişti.

Çiftin Luna ve Miles adında iki çocuğunu bulunuyor.