Burcu Biricik, Camdaki Kız'dan ayrılacak mı? İddialara son noktayı koydu!

Magazin Mahallesi'nin özel haberine göre, Camdaki Kız'dan ayrılacağı iddiaları ortaya atılan ünlü oyuncu Burcu Biricik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ayrılığın söz konusu olmadığını söyledi. Oyuncu, 'Sizden ayrılmıyorum. Camdaki Kız, her Perşembe Kanal D'de' Görüşmek üzere' dedi.

Burcu Biricik, Camdaki Kız'dan ayrılacak mı? İddialara son noktayı koydu!

Kanal D ekranlarından yayınlanan ve Burcu Biricik, Nur Sürer, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Hande Ataizi, Selma Ergeç gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız'da Nalan karakterini canlandıran Burcu Biricik'in diziden ayrılacağı ve yerine Neslihan Atagül'ün geçeceği iddia edilmişti.

Biricik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile iddialara yanıt verdi. Oyuncu, ayrılığın söz konusu olmadığı söyledi.

“Sizden ayrılmıyorum”

Oyuncu, kaza geçirdiği ve Camdaki Kız’dan ayrılacağı iddiaları için “Hayır arkadaşlar, çok şükür, kaza geçirmedim. Ayrıca sizden de ayrılmıyorum. Camdaki Kız, her Perşembe Kanal D’de! Görüşmek üzere” dedi.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız, seyirci tarafından büyük bir ilgiyle izleniyor.

Yönetmen koltuğunda Nadim Güç'ün oturduğu bu iddialı dizide Nur Sürer, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Hande Ataizi, Selma Ergeç, Tuğrul Tülek, Şerif Erol, Tamer Levent, Hamza Yazıcı, Feri Baycu Güler, Merve Polat ve Nihal Menzil yer alıyor.