Dr. Astrolog Şenay Devi yorumladı! Terazi Yeni Ay'ının burçlara etkisi neler?

Dr. Astrolog Şenay Devi, Terazi Yeni Ay'ının burçlara etkisini yorumladı.

Dr. Astrolog Şenay Devi yorumladı! Terazi Yeni Ay'ının burçlara etkisi neler?

İşte Dr. Astrolog Şenay Devi’nin dikkat çeken açıklamaları:

Ekim, kozmik değişimler ayıdır ve bu Yeni Ay, ay boyunca deneyimleyeceğimiz şeylerin çoğunu başlatmaya yardımcı olacak gökyüzü enerjileri ile karşı karşıyayız. 6 Ekim 2021'deki bu Yeni Ay zamanında, Terazi'de dört kozmik bedenimiz var, bir stelyum bizleri karşılıyor ve hava elementini güçlü bir şekilde farkındalığına eriştirecek bizleri. Hava unsuru, düşünme süreçlerimizi yönetir ve ilham verici fikirler ve şeyler hakkında yeni düşünme yolları için yeni bir bakış açısı kazanabiliriz.   Güçlü hava elementi aynı zamanda değişim rüzgarlarını da harekete geçirerek zihnimizi yeni olasılıklara veya fırsatlara açmamıza rehberlik edecek.

Terazi'deki bu kozmik gezegenler dizisi Güneş, Ay, Merkür ve Mars'ı içerir. Hepsi Terazi burcunda oturduğundan, bu, üzerinde çalışacağımız güçlü bir tema olacak. Terazi enerjisi tamamen dengeyi bulmak, orta yolu aramak ve olayları her iki taraftan da görmekle ilgilidir. Terazi, herkesin payına düşeni aldığını hissetmesi için teraziyi dengeleyebilme yeteneğine sahiptir. Ancak daha derin seviyelerde, Terazi enerjisi işbirliği ile ilgilidir. Başkalarıyla, doğayla ve tüm yaşamla uyum içinde çalışmakla ilgilidir. Hem birliği hem de dualiteyi görmek ve bu alandan hayatı yaşamakla ilgilidir. Terazi enerjisi güçlü olduğunda, taviz verme veya belki de sevdiklerimizin lehine olabilmeleri için ölçekleri eğme ihtiyacını hissetme eğilimi vardır.

Bu bazen iyi olsa da, benlik duygumuzu gözden kaçırmaya ve başkaları uğruna çok fazla taviz vermeye dikkat etmeliyiz. İnsanları memnun etme eğilimleriniz varsa veya kendinizi sürekli olarak çubuğun sonuna geliyormuş gibi hissediyorsanız, bu Yeni Ay, gücünüzü geri kazanmak ve kendi hayatınızdaki dengeleri dengelemek için uyanma çağrınız olabilir. İyi değerlendirin! Mars bu Dolunayda özellikle aktiftir. Mars tamamen eylem, enerji, güven ve arzuladığımız şeyin peşinden gitmekle ilgilidir. Varlığı son derece motive edici olabilir ve atılımlar yapmak için korkularımızı aşmamıza yardımcı olabilir.

Mars ayrıca duygularımızı harekete geçirebilir ve yükseltebilir, bu nedenle hayatımızın herhangi bir alanında çok fazla şey verdiğimizi hissediyorsak, Ekim Yeni Ay'ı altında bu duyguların tetiklendiğini hissedebiliriz. Yeni Aylar her zaman değişiklik yapmak ve yeni alışkanlıklar için zemin hazırlamak için harika bir zamandır, bu nedenle hayatınızda artık çalışmayan şeyler varsa, bu, bazı değişiklikler yapmak ve hayatınıza daha fazla denge getirmek için mükemmel bir zaman olacaktır. Nereden çok fazla veriyorsunuz veya alıyorsunuz? Daha fazla denge ve uyum yaratmak için bu dinamiği nasıl değiştirebilirsiniz?

Kararlarınızda cesur ve cesur olmak için Mars'ın itici gücünü kullanın. Almayı hak ettiğinizi ve almaya layık olduğunuzu ve gerektiğinde verecek dayanıklılığa ve enerjiye sahip olduğunuzu bilin. Bu Evrende sınırsız, sınırsız sevgi vardır, bu yüzden bilin ki eşit olarak almak ve vermek de sizindir. Şu sıralar Kova burcunda geri harekette olan Jüpiter de bu Yeni Ay'da oldukça aktif. Jüpiter bolluk gezegenidir. Enerjisi bize bol bir dünyada yaşadığımızı ve terazi dengedeyken her zaman etrafta dolaşacak kadar şey olduğunu hatırlatabilir. Bu dünyada pek çok adaletsizlik ve dengesizlik var, ancak kendi kalbimizden başlayabilir ve içeriden bir denge duygusu yaratmanın yollarını bulabiliriz.

Hayatınızda bolluk enerjisinin eksik olduğunu düşünüyorsanız, zihniyetinizi şükür ile yerine değiştirip değiştiremeyeceğinize bakın. Yolunuza çıkan herhangi bir zorlukta gümüş astarı aramaya kendinizi zorlayabilecek misiniz bir bakın. Ve eğer hayatınızda ekstra cömert bir bolluk geldiğini hissediyorsanız, kaynaklarınızın bir kısmını başkalarıyla, hatta Toprak Ana ile vermenin ve paylaşmanın yollarını düşünüp düşünemeyeceğinize bakın. Ekim Yeni Ayı, bollukla bağlantı kurmak, ona layık olduğunuzu bilmek, onu almak, kendinizi onunla doldurmak ve sonra onu akıcı ve dengede tutmak için dolaşmak için harika bir zamandır. Terazi Yeni Ay ile aynı günde, Plüton Nisan ayından bu yana geri hareket ettikten sonra doğrudan yön değiştiriyor.

Bir gezegenin yön verdiği gün, bir güç günü olarak kabul edilir ve Yeni Ay'a denk geldiği için, bu aynı zamanda fark ettiğimiz ve hissettiğimiz bir tema olabilir. Plüton yeniden doğuş ve dönüşüm gezegenidir. Bazen derin ve uzun süreli sonlar getirebilir, ancak bu sadece, gidenleri alıp yeni bir şeye yeniden doğurabilmemiz içindir. Plüton son birkaç aydır geri harekette olduğundan, Ekim 2020 ile Nisan 2021 arasındaki zaman dilimine bakmamız için davet ediliyoruz. Bu zaman diliminden beri neleri kaybettiniz ve neleri yeniden doğurdunuz? Nasıl dönüştün?

Plüton çok süptil bir enerjidir, ancak Yeni Ay'ın aktive edilmiş güçleri ile, bu aynı zamanda kendi hayatınızdaki dönüşümleri yansıtmak ve meydana gelen ölümleri veya yeniden doğuşları onurlandırmak için iyi bir fırsat olacaktır. Ekim yoğun bir ay ve görünüşe göre bu Yeni Ay bunun bir yansıması. Çalışmak ve zevk almak için birçok enerji var, ama nihayetinde bu yeni ay döngüsü, fırsatlar, bolluk ve denge yaratma döngüsüdür. Sizin için çalışmasını sağlayın!

Gökler rehberiniz yolunuz ışık olsun...