Ece Erken'i isyan ettiren görüntüler! 'Neden bizi bir kez daha öldürüyorsunuz?'

Sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahla vurularak öldürülmesinin yankıları sürüyor. Son olarak Erken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, eşinin ölüm anına ilişkin yeni görüntülerin yayınlanmasına isyan etti.

Ece Erken'i isyan ettiren görüntüler! 'Neden bizi bir kez daha öldürüyorsunuz?'

Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Bakırköy'deki bir balıkçıda alacak verecek tartışması olduğu iddia edilen olay sonucu öldürülmesi ile ilgili yeni görüntüler yayınlandı.

Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi memleketi Rize'de defnedilirken, dün olaya ilişkin cinayet anını gösteren görüntüler ortaya çıktı.

Cinayet anının yayınlanmasına isyan etti

Ece Erken, cinayet anını gösteren görüntülerin bazı haber sitelerinde yayınlamasına ilişkin sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu.

Erken, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Cinayetin yeni görüntüleri net görüntülerini vermek nedir? Niye? Nasıl yayınlayabiliyorsunuz? Nasıl bu kadar acımasızsınız? Kızlarını beni sevenlerini neden düşünmüyorsunuz? Biz nasıl bu görüntülerle yaşayacağız? Neden acımıza acı katıyorsunuz? Görüntü yerine haberler de neden kaçak olan katillere Seccad Yeşil ve Serkan Dakman’a yer vermiyorsunuz?” dedi.

Haber

“O görüntüler nasıl elinize geçti?”

Ece Erken, Twitter hesabından yaptığı açıklamada ise ‘Yeni, net görüntüler nasıl elinize geçiyor? Hadi geçti neden yayınlıyorsunuz? Neden acımıza acı katıyorsunuz? Kaçak katil Seccad Yeşil ve Serkan Dakman’ı yakalamak yerine haber yapmak yerine neden bu görüntülerle bizi bir kez daha öldürüyorsunuz? Neden!’ diyerek adeta isyan etti.

Haber