Esra Erol'a Alişan ve Buse Varol sorusu! Ayrılık haberini neden beğendi?

Geçtiğimiz günlerde 'Alişan ve Buse Varol'un evliliklerindeki krizin sebebi oldu' başlıklı Instagram gönderisini beğenen Esra Erol'un bu hamlesi dikkat çekti. 'Yanlışlıkla mı, yoksa bilinçli bir beğeni mi?' olduğu tartışma konusu olmuştu. Tiyatro oyunu galasına katılan ünlü televizyoncuya sosyal medyada gündem olan beğenisi soruldu.

Esra Erol'a Alişan ve Buse Varol sorusu! Ayrılık haberini neden beğendi?

5 farklı kadın sanatçının hayata tutunma çabalarını anlatan 'Sonbahara Son Güller' oyununun galası, KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşti. Galaya katılan ünlü isimler arasında sunucu Esra Erol da vardı.

Kardeşi Eda Erol ile bir dönem aşk yaşayan Alişan'ın, eşi Buse Varol'la evliliğinde kriz yaşandığı yönünde sosyal medyada paylaşılan bir haberi beğenen ünlü televizyoncunun bu hamlesi çok konuşulmuştu.

Haber

Galada basın mensuplarının karşısına çıkan Esra Erol, "Alişan ve Buse Varol'un ayrılık haberini neden beğendiniz?" sorusuna "İyi akşamlar" diyerek yanıt vermemeyi tercih etti.

Haber

Eşinin mesajı olay oldu!

2018 yılında nikah masasına oturan ve bir yıl sonra oğulları Burak’ı, 2021’de de kızları Eliz’i kucaklarına alan Alişan ve Buse Varol’un, bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia ediliyor.

Haber

Ayrılık haberlerinin ardından Etiler'de oğlu Burak ile birlikte objektiflere takılan şarkıcıya, oğlunun doğum gününde eşinin fotoğraf paylaşıp, "Sizler yanımda olduğunuz sürece hiçbir şeye ihtiyacım yok" mesajını yazması sorulmuştu.

Alişan, "Öyle şeylerle ilgili ben bir şey söylemiyorum. Ben yine aynı şeyi söyleyeceğim, teşekkür ederim. Bununla alakalı konuşmuyorum" yanıtını vermişti.

Haber

Alyansı gösterdi

Eşi Buse Varol'un (31) alyansının çıkardığı hatırlatılan 45 yaşındaki türkücü, parmağındaki alyansı gazetecilere göstermeyi de ihmal etmemişti.

Eski nişanlısı Eda Erol'un ablası Esra Erol'un, Buse Varol'la ayrılacakları yönündeki haberi beğenmesi sorulunca ise "Konuşmayacağım" karşılığını vermişti.

Haber

"Yüzük gösterge değil"

Öte yandan geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla dertleştiği bir otelden çıkarken görüntülenen Buse Varol, evlilik yüzüğünü çıkardığının görülmesi üzerine, "Yüzük ya da başka bir şey, onlar gösterge değil. Ben de hiçbir şeyin sebebini bilmiyorum. Her gün uyandığımda bambaşka haberler görüyorum. Bana yazılanları sosyal medyadan, gazetelerden okuyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Evliliklerinde sorun yaşamadıklarını ifade eden Varol, "Kriz falan gerçekten yok. Bazı şeyleri hep göz önünde yaşadık ama bunlar çok özel konular olduğu için konuşmak istemiyorum. Bir gün bir şey söylemek istersek Alişan ile birlikte söyleriz" demişti.