Fenerbahçe, 7 gollü Kayserispor maçını kayıpsız atlattı: 3-4

Süper Lig'in formda takımı Kayserispor ve lideri Fenerbahçe arasındaki maç izleyenleri futbola doyurdu. Yedi golün atıldığı mücadelede, iki penaltı ve iki kırmızı kart çıktı, Batshuayi hat-trick yaparak yıldızlaştı. İşte Kayserispor-Fenerbahçe maçının hikayesi...

Fenerbahçe, 7 gollü Kayserispor maçını kayıpsız atlattı: 3-4

Fenerbahçe, Süper Lig 17. haftasında Kayserispor deplasmanında zorlandığı maçı 4-3 kazandı ve Galatasaray derbisi öncesiz zorlu virajı kayıpsız atlattı.

Ligde 7 maçtır kaybetmeyen Kayserispor, Michy Batshuayi ve Cengiz Ünder'in golleriyle iki farklı geriye düşmesine rağmen, Olivier Kemen'in uzatma anlarında attığı golle devreyi 2-1 geride kapattı. İkinci yarıya da golle başlayan taraf Fenerbahçe olurken, Batshuayi skoru 3-1 yaptı.

Ancak maçı bırakmayan Kayserispor, Mame Thiam'ın penaltı golüyle önce farkı 1'e indirdi, ardından Cardoso ile skoru 3-3 yaptı.

Gol düellosu şeklinde geçen maçta, Fenerbahçe adına etkili bir performans ortaya koyan Batshuayi, yine sahneye çıktı ve penaltıdan attığı golle hat-trick yaparak takımını yeniden 4-3'lük skorla öne geçirdi.

Fenerbahçe bu sonuçla puanını 43 yaptı ve hafta sonu oynayacağı Galatasaray derbisinden öncesi Kayserispor sınavını başarıyla geçti. Kayserispor ise, ligde 7 maç sonra yenildi ve 29 puanda kaldı.

Öte yandan, Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Fred ve Mert Hakan Yandaş, son dakikalarda yaşanan tartışmalar sonucunda hakem Zorbay Küçük tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. İki oyuncu, Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

Kaynak: Sözcü