Golcüler siftah yaptı, Beşiktaş 3 puanı kaptı

Sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk eden Beşiktaş, rakibini adeta sahadan sildiği maçtan rahat bir galibiyetle ayrıldı. Maçın ilk 70 dakikasında taraftarına futbol resitali sunan Beşiktaş'ın tarihi farkla galip gelmesine direkten dönen üç top engel oldu. Beş golün atıldığı karşılaşmada birçok isim ilki yaşadı.

Golcüler siftah yaptı, Beşiktaş 3 puanı kaptı

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Beşiktaş, sahasında VavaCars Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Rakibi karşısında ilk 70 dakikada çok etkili bir futbol ortaya koyan Beşiktaş sahadan 4-1 galip gelirken, farkın açılmasını direkler önledi.

Beşiktaş’ın gollerini Wout Weghorst, Georges-Kevin N’Koudou, Jackson Muleka ve Valentin Rosier kaydetti. Fatih Karagümrük’ün golü Mbaye Diagne’den geldi.

Beşiktaş’ta Wout Weghorst, Jackson Muleka ve Salih Uçan’ın şutlarında direkler gole izin vermedi. Beşiktaş’ın Wout Weghorst ile bulduğu iki gol ise ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.

Karşılaşmada Wout Weghorst ve Jackson Muleka Beşiktaş formasıyla, Mbaye Diagne de Fatih Karagümrük formasıyla ilk gollerini kaydettiler. Salih Uçan, Arthur Masuaku ve Kartal Kayra Yılmaz da Beşiktaş’taki ilk asistlerini yapmış oldu. Fatih Karagümrük taraftarı da Süper Lig’de ilk kez bir deplasman maçında tribünde yer aldı.

Bu galibiyetle Beşiktaş puanını 7’ye yükseltirken, Fatih Karagümrük 0 (Sıfır) puanda kaldı.

Beşiktaş geçen haftayı unutturdu

Fatih Karagümrük karşısında hücum presle oynayan ve kaptığı toplarla doğrudan rakip kaleye giden Beşiktaş, sergilediği tempolu futbolla geçtiğimiz hafta 3-0 öne geçip 3-3 berabere kaldığı Corendon Alanyaspor maçını taraftarına unutturdu.

İlk hafta evinde Alanyaspor’a 4-2 yenildikten sonra geçtiğimiz haftayı BAY geçen Fatih Karagümrük ise ikinci maçından da puansız ayrıldı. Beşiktaş karşısında pozisyon bulmakta zorlanan Fatih Karagümrük, sergilediği futbolla hayal kırıklığı yarattı.