Hande Ataizi, kazadan sonra kurşun döktürdüğünü açıkladı

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi 'Camdaki Kız'da rol alan Hande Ataizi, bir süredir sevgilisi Dinç Aydoğdu ve oğlu Aslan Leon ile Bodrum'da tatilin tadını çıkarıyordu. Ancak ünlü ismin tatil keyfi, oğlu ve sevilisiyle birlikte komşusunun aracıyla eve dönerken atlattıkları kazayla gölgelenmişti. Alev alan araçtan son anda kurtulan oyuncu ve Aydoğdu, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Ataizi, yaşadığı korkunç olayı anlattı.

Hande Ataizi, kazadan sonra kurşun döktürdüğünü açıkladı

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'da 'Cana Yalçın' karakterine hayat veren Hande Ataizi (48); dizinin sezon finali yapmasıyla birlikte sevgilisi Dinç Aydoğdu ve eski eşi Benjamin Harvey'le olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Aslan Leon ile soluğu Bodrum'da almıştı. Aslan Leon, otelin neşe kaynağı olmuştu. Yedi yaşındaki Leon, şezlongta güneşlenen annesine bol bol sarılmıştı. Annesini öpücüklere boğan Leon, daha sonra Dinç Aydoğdu ile 'taş-kağıt-makas' oynamıştı.

Aydoğdu'na sarılan ve öpen Aslan Leon'nun, annesinin sevgilisiyle çok iyi anlaştığı görülmüştü. Neşesi yerinde olan Ataizi, bir ara yanına gelen sanatçı Nilgün Belgün'le sohbet etmişti.

Hande Ataizi, kazadan sonra kurşun döktürdüğünü açıkladı

"Son anda kurtulduk"

Ataizi, geçtiğimiz haftalarda ise oğlu ve sevgilisi Dinç Aydoğdu ile komşusunun aracıyla eve dönerken büyük bir kaza atlatmıştı. 4 kişinin bulunduğu araç, bir anda alev almıştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan oyuncu, “Büyük bir kaza atlattık. Çevredeki insanların kornaları, ‘araba yanıyor hemen inin’ bağrışları bizi kurtardı. İnanamıyorum, hâlâ şoktayım. Eğer bir dakika daha geç fark etsek araç kapılarını kilitlermiş ve çıkma ihtimalimiz yokmuş. Son anda uzaklaşarak kurtulduk” demişti.

"Araba karton gibi yandı"

Milliyet’ten Seçkin Şenvardar’ın haberine göre, ünlü isim ve sevgilisi, yaşananların ardından önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Tatilin bittiğini ve sete dönüp işbaşı yaptığını söyleyen güzel oyuncu, basın mensuplarıyla konuşarak geçirdikleri kazayı şu ifadelerle anlattı:

"Başladık iki bölüm çektik, tatil süper geçti. Tabii arada böyle bir yanmamızı saymazsak. İçinde olduğumuz araba yanmaya başlayınca ben oğlanın emniyet kemerini çözdüğüm gibi filmlerde arkada araba patlar ya, öyle bir sahnedeymişim gibi dışarı atladım. İki dakika içinde araba karton gibi yandı."

Hande Ataizi, kazadan sonra kurşun döktürdüğünü açıkladı

"Kurşun döktürdük"

Ataizi, "Artık otomobil fobiniz oldu mu?" sorusu üzerine ise nazara inandığı ve bunun için kurşun döktürdüğünü belirtip; "Kurtulunca hikaye olarak kalıyor tabii. Ama neyse kurşun falan döktürdük, hepsini yaptık. Ben zaten çok araba seven biri değilim, araba kullanmadım hiç hayatımda. Araba kullanıyorsan bakımlarını zamanında yapacaksın. Gerçi bakımları yapılmış bir arabaydı, neyse yırttık yani" şeklinde konuştu.

Hande Ataizi, kazadan sonra kurşun döktürdüğünü açıkladı

20 yaş fark!

Öte yandan 2012 yılında dünyaevine giren Amerikalı televizyoncu Benjamin Harvey ile Hande Ataizi, 2014 yılında oğulları Aslan Leon'u kucaklarına almıştı. Çift, 2018 yılında boşanmıştı. Güzel oyuncu, uzun süredir kendisinden 20 yaş küçük Dinç Aydoğdu ile aşk yaşıyor.