Hande Erçel, aşk çalımıyla Demet Özdemir'den intikam mı aldı?

Kerem Bürsin'le yollarını ayıran Hande Erçel'in adı bir süredir yüzü olduğu takı markasının sahibi Atasay Kamer'le anılıyordu. İddiayı jet hızıyla yalanlayan ve ünlü iş insanıyla sadece iş için bir araya geldiğini belirten Erçel, yeni bir aşk bombasına imza attı.

Hande Erçel, aşk çalımıyla Demet Özdemir'den intikam mı aldı?

Güzel oyuncu Hande Erçel, Halka dizisindeki eski rol arkadaşı Kaan Yıldırım'la sevgili oldu. İkili, salı gecesi Emirgan'da bir mekanda geç saatlere kadar eğlendi. Çıkışta aynı araca binen Kaan Yıldırım ile Hande Erçel köprü girişinde trafik çevirmesine takıldı.

tv100'de yer alan habere göre, Hande Erçel ile Kaan Yıldırım'ın 2 haftadır aşk yaşadığı konuşuluyor. İkili daha sonra beraber Beykoz'da bir siteye giriş yaptı.

Hande Erçel ile Kaan Yıldırım'ın sürpriz beraberliği "Tesadüfün böylesi" dedirtecek bağlantılara da sahne oldu. Kaan Yıldırım geçen yaz evlilik hazırlığı yaptığı popçu Hadise'den ayrılmış ve kısa süre sonra iş insanı Mehmet Dinçerler'le aşk yaşamaya başlamıştı. Dinçerler, 2018 yılında Hande Erçel'le de kısa süren bir ilişki yaşamıştı. Hadise ve Mehmet Dinçerler'in eski aşklarının şimdi sevgili olması kafaları karıştırdı.

Öte yandan Kaan Yıldırım ile Hande Erçel ilişkisi, bir ilginç tesadüfle daha gündeme geldi. Kaan Yıldırım, geçen yıllarda bir yaz tatili sırasında Demet Özdemir'le yakınlaşmıştı. Demet Özdemir'in adı pandemi döneminde de Kerem Bürsin'le anılmıştı.

Kerem Bürsin, daha sonra "Sen çal kapımı" dizisindeki partneri Hande Erçel'le sevgili oldu. Geçen haftalarda Kerem Bürsin'in eski sevgilisi Demet Özdemir'le yeni çekeceği dijital dizide partner olacağı haberi ortalığı karıştırdı.

Bu gelişme Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in arasını bozdu. Kerem Bürsin ile Hande Erçel geçen Aralık ayında ayrıldı. Hande Erçel'in ayrılığın hemen ardından geçmişte Demet Özdemir'le kısa bir ilişki yaşayan Kaan Yıldırım'la aşk yaşaması da dikkat çekti.

Öte yandan Hande Erçel, yüzü olduğu mücevher markasının Dubai'de düzenlenen 85. yıl kutlamasına katıldı. Aynı zamanda Dubai'de yeni koleksiyon çekimini de yapan Erçel'in rol aldığı reklam filmi dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa'ya yansıtıldı. Büyük bir gurur yaşayan oyuncu duygularını anlattı.