Hülya Avşar'ın yılbaşında sahnedeki partneri Seccad Mehmedi oldu

Yeni Gazino sahnesi öncesinde basın mensuplarını kulislerinde ağırlayan ikiliden Seccad Mehmedi, 'İki yıl önce İstanbul'da en son bu sahnedeydim ve hemen akabinde pandemi patladı. Bu akşam bir anlamda yarım kalmış hikayemizi tamamlayacağız. O yüzden ayrı bir heyecan yaşıyorum' sözleri ile duygularını dile getirirken yılbaşı akşamı da yine aynı mekanda Hülya Avşar'la aynı sahneyi paylaşacak olmanın da kendisi için apayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu söyledi.

Hülya Avşar'ın yılbaşında sahnedeki partneri Seccad Mehmedi oldu

Pandemi döneminde ikinci çocuğuna kavuşan başarılı sanatçı Seccad Mehmedi, "Yeniden bu duyguyu yaşamak harika. Dünyanın en özel duygusu baba olmak. Oğullarım benim en büyük servetim." İfadelerini kullanarak kameralar aracılığı ile tüm babalara "Özellikle erkek çocuklarımızı kadına saygı bilinci oluşturacak şekilde yetiştirmemiz gerekiyor. Çocuklarımıza vermemiz gereken belkide en temel eğitim doğaya, insana, hayvana, kısacası tüm canlılara saygı" sözlerini kullanarak çağrıda bulundu.

“Ben artık müziğin askeriyim”

Mehmedi'nin ardından basın mensuplarını kulisinde ağırlayarak kendisine yöneltilen sorulara samimi yanıtlar veren Linet, askerlikle ilgili sözlerine de açıklık getirdi. Aslında amacının espri yapmak olduğunu ancak konunun gereğinden fazla ciddiye alındığını dile getiren Linet, ''Aslında onu askerken söylemiş hatta bir röportaj bile vermiştim. Artık yaşımız belli. Biz artık müziğin askeriyiz. Dünyaya müzikle barışı getirmeye çalışıyoruz. Bunun içinde uluslararası sahnelerde sesimizi duyurmaya, müzikle barışı haykırmaya devam edeceğiz'' ifadelerini kullanarak ülkesindeki Eurovision elemelerinde de yoluna tüm hızıyla devam ettiğini dile getirdi.

İstanbul'un kraliçesi Linet dünya turuna hazırlanıyor

''İstanbul Kraliçesi'' adıyla bir dünya turnesine de çıkmaya hazırlanan Linet, oldukça heyecanlı olduğunu söyleyerek ''Türkiye, Amerika ve bir çok ülkede konserler vereceğiz. Hatta serinin bir yerinde çölde bir açıkhava konseri bile var. 100 müzisyenden oluşan devasa bir ekip eşlik edecek bize. Tarifi imkansız duygular yaşıyorum'' sözleriyle yaşadığı heyecanı basın mensupları ile paylaştı.

Röportajların ardından sırasıyla çıktıkları Yeni Gazino sahnesinde kulakların pasını silen Linet ve Seccad Mehmedi, kendilerini dinlemeye gelen müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattılar.