Kötü adam rollerinin unutulmaz ismi ünlü oyuncu Manuel Ojeda hayatını kaybetti

Kötü adam rolleriyle tanınan Meksikalı ünlü oyuncu Manuel Ojeda, 81 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Kötü adam rollerinin unutulmaz ismi ünlü oyuncu Manuel Ojeda hayatını kaybetti

Oyunculuğunun yanı sıra, senaryo yazarlığı, prodüktörlük ve yönetmenlik de yapan Meksikalı ünlü isim Manuel Ojeda'nın 81 yaşında öldüğü açıklandı.

Michael Douglas ve Danny DeVito gibi Hollywood'un kalburüstü isimleriyle oynayan Ojeda'nın ölümü hem ABD'de hem de Latin Amerika ülkelerinde büyük üzüntü yarattı.

Ojeda'nın ölüm haberi Meksika Ulusal Aktörler Birliği tarafından duyuruldu.

Yayınlanan mesajda, "Sendikamızın bir üyesi olan Manuel Salvador Ojeda'nın vefatından dolayı derin üzüntü duyuyoruz. Ailesine, arkadaşlarına ve meslektaşlarına başsağlığı dileriz. Huzur içinde yatsın" denildi.

Uluslararası alanda üne sahip Meksikalı oyuncu birçok TV dizisinin yanı sıra dikkat çeken filmlerde de oynamıştı. En son olarak Televisa Univision'da yayınlanan Corazon Guerrero'nun yapımında yer almıştı.

Son röportajında "Kendimi iyi hissediyorum, çalışmaya devam etmeyi umuyorum. Artık yaşım ilerledi ama oynayabileceğim çok karakter var" yorumunu yapmıştı.

4 Kasım 1940 tarihinde doğan Manuel Ojeda Meksikalı bir oyuncudur. Güzel Sanatlar Enstitüsü'nde oyunculuk eğitimi alan Ojeda, tiyatroyla başladığı kariyerini hızla ilerletti.

Michael Douglas ve Danny DeVito ile birlikte Romancing the Stone filminde oynadı. Ulusal ve uluslarası 290'ı aşan filmde rol aldı.

Özellikle kötü adam rolleriyle tanınan Ojeda'nın ölüm nedeni açıklanmadı. Ancak son dönemde sık sık depresyona girdiği, uykusuzluk sorunu çektiği ve belirli dönemlerde yemek yemediği biliniyordu. (Haber Global)