Bones and All filminden ilk teaser geldi

Timothée Chalamet'nin, Call Me by Your Name'in yönetmeni Luca Guadagnino ile bir kez daha bir araya geldiği Bones and All filminden teaser yayınlandı. Filmin prömiyeri, Venedik Film Festivali'nde gerçekleştirilecek.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bones and All filminden ilk teaser geldi

Timothée Chalamet, ilk büyük çıkışını yaptığı Beni Adınla Çağır'ın (Call Me by Your Name) yönetmeni Luca Guadagnino ile bir kez daha bir araya geliyor.

Camille DeAngelis'in Bones & All isimli kitabından uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Luca Guadagnino otururken Timothée Chalamet ise Taylor Russell ile birlikte filmin başrolünde yer alıyor.

Toplumun çeperine savrulan iki gencin aşkını odağına alan filmde, kanibalizm ögelerinin de olacağı yapım aşamasından beri konuşulan bir konuydu.

Call Me by Your Name'de ikiliye eşlik eden Armie Hammer'ın da Bones and All'da yer alması planlanıyordu fakat oyuncunun birden fazla kadının beyanıyla cinsel istismarın yanı sıra ironik bir şekilde karşıdaki kişinin rızası olmadan kanibalistik eylemlerde bulunma gibi birçok farklı suçla karşı karşıya kalması sonucu, Hammer filmin kadrosundan çıkarılmıştı.

Prömiyerini yapacağı 79. Venedik Film Festivali'nde yarışacak olan filmde, Chalamet ve Russell'ın yanı sıra Michael Stuhlbarg, Mark Rylance, Chloë Sevigny, Jessica Harper, David Gordon Green, Francesca Scorsese gibi isimler yer alıyor.

Bones and All'un ABD'de kasım ayında gösterime girmesi planlanıyor.