Manchester United, Antony'yi 100 milyon Euro'ya transfer etti

Manchester United, Casemiro'nun ardından ses getiren ikinci transferini de gerçekleştirdi. Kırmızı Şeytanlar, Ajax'ın 22 yaşındaki Brezilyalı kanat oyuncusu Antony'yi 100 milyon Euro bedelle kadrosuna katarak kulüp tarihinin en pahalı ikinci transferini yaptı.

Manchester United, Antony'yi 100 milyon Euro'ya transfer etti

İngiltere Premier Lig’de eski günlerini mumla arayan Manchester United, Ajax’tan bir transfer daha yaptı. Sezon başında stoper Lisandro Martinez’i kadrosuna katan İngiliz devi, Brezilyalı kanat oyuncusu Antony’yi de 100 milyon Euro bedelle transfer etti.

Sözcü'nün haberine göre, uzun süredir eski oyuncusu Antony’yi kadrosuna katmak isteyen Manchester United teknik direktörü Erik ten Hag, Malacia, Eriksen, Martinez ve Casemiro’nun ardından 5. transferini yapmış oldu.

5 yıllık sözleşmeye imza atan Antony, 2020’de Ajax’a Sao Paulo’dan 16 milyon Euro bedelle transfer edilmişti. Hollanda devinin formasıyla çıktığı 82 maçta toplam 24 gol atan Antony, 22 de asist yaptı.

Manchester United, Perşembe gecesi Leicester City ile karşılaştıktan sonra Pazar günü de sahasında Arsenal’ı konuk edecek. Antony’nin hafta sonu dev maçta forma şansı bulması bekleniyor.

En pahalı 2. transfer

Bu imza Manchester United tarihinin en pahalı ikinci transferi oldu. Kırmızı Şeytanlar daha önce Paul Pogba’yı 105 miyon Euro’ya kadrosuna katmıştı. 100 milyon Euro’ya alınan Antony’nin ardından 87 milyon Euro ile Harry Maguire geliyor.