MasterChef tarihinde bir ilk! İşte ana kadroya seçilen üçüncü isim…

Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun oturduğu MasterChef Türkiye 2022'de üçüncü tur heyecanı başladı. Ana kadro yarışmacılarının seçildiği MasterChef, 3 Ağustos Çarşamba akşamı 29'uncu bölümüyle ekranlara geldi. Yarışmacılar ilk turda şekerpare yaptı. Tadım yaptıktan sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşayan ve iki tabak seçebilen şeflerden Somer Sivrioğlu, 'MasterChef ön eleme tarihinde ilk kez bir düello üçüncü yarışmacıyı belirleyecek' dedi.

MasterChef tarihinde bir ilk! İşte ana kadroya seçilen üçüncü isim…

tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Üçüncü tur heyecanının başladığı yarışmada, yarışmacı adayları ana kadroya girmek için kıran kırana mücadele ediyor. İki aşamalı olarak gerçekleştirilen oyunlarda her gün bir isim yukarıya çıkaran ana kadroya adını yazdırıyor. 3 Ağustos akşamı 29'uncu bölümüyle izleyici karşısına çıkan Masterchef'te jüri tarafından belirlenen ilk yemek şekerpare oldu.

Verilen sürenin ardından yarışmacıların yaptıkları şekerpareleri tatmaya giden jüriler büyük bir şok yaşadı. Bir çoğu sert ve şerbetini çekmemiş olan tatlılar, şefleri hayal kırıklığına uğrattı. Çoğu yarışmacının tabağında tatlıları bölmek için uğraşan jüri üyeleri objektiflere böyle yansıdı.

MasterChef tarihinde bir ilk! İşte ana kadroya seçilen üçüncü isim…

"Yemek şekerpareydi siz de Masterchef'tesiniz"

Tadımı bitiren şeflerden Danilo Zanna, "Ben şu an inanamıyorum gerçekten" derken Mehmet Şef ise, "Şu an var ya omuzlarım çöktü, moralim bozuk" dedi. Ardından yarışmacılara dönen Mehmet Yalçınkaya, "Ben sizi kendinizle baş başa bırakmak istiyorum. Yemek şekerpareydi siz de MasterChef'tesiniz. Söylenecek başka bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Aralarında konuşan ve ikinci turda yarışacak isimleri açıklayan Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu; Tolga ve Onur'u ön tarafa çağırdı. İsimleri söyledikten sonra sitem eden Somer Şef ise, "Ve ne yazık ki şu platformda seçilebilecek üçüncü bir şekerpare yok. Bu bizim başımıza ilk kez geliyor. MasterChef ön eleme tarihinde ilk kez bir düello üçüncü yarışmacıyı belirleyecek. İkinizi tebrik ediyoruz. İkisinin içinden Tolga seninki bir tık daha iyiydi. Geri kalan arkadaşlara ne desek boş" ifadelerini kullandı.

MasterChef tarihinde bir ilk! İşte ana kadroya seçilen üçüncü isim…

İşte Masterchef 2022'nin üçüncü yarışmacısı

MasterChef Türkiye'de ilk kez ön eleme turunda başarılı üçüncü bir tabağın olmadığı yeni bölümde Onur ve Tolga final turunda ter döktü. İki yarışmacı, böbrek ile yaratıcı bir tabak yaptı. Başarılı olan ve üçüncü finalist seçilen isim ise Onur Biçim oldu.

MasterChef tarihinde bir ilk! İşte ana kadroya seçilen üçüncü isim…

Onur Biçim kimdir?

Diyarbakırlı olan Onur Biçim yarışmaya Antalya’dan katılıyor. 24 yaşında yarışmacı aşçı. İddialı bir yarışmacı olduğunu söyleyen Onur alaylı olarak yetiştiğini ve 14 yaşından beri mutfakta olduğunu dile getirdi. Yarışmacı ilk turda kuzu sırtı yapmış ve iki evet alarak üst tura çıkmıştı.

Öte yandan rakiplerinden daha başarılı yemek yaparak MasterChef Türkiye 2022 ana kadrosuna seçilen ilk yarışmacı Metin olurken ikinci isim ise Gamze olmuştu. (Milliyet)