Oğulcan Engin-Miray Daner çiftine Seda Sayan sorusu!

İlk evliliğini 1987 yılında yapan, son eşi Onur Şan'dan 2010'da boşanan Seda Sayan, yedinci kez dünyaevine girdi. Annesinin kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile nikâh törenine katılmaması çok konuşulan Oğulcan Engin, önceki gün sevgilisi Miray Daner'le Yeniköy'de objektiflere takıldı.

Oğulcan Engin-Miray Daner çiftine Seda Sayan sorusu!

Seda Sayan (59) ile sunucusu olduğu 'Sabahın Sultanı' programın solisti Çağlar Ökten (34), 24 Nisan'da Swiss Otel'de gerçekleşen nikâh ile hayatını birleştirdi. Mayıs ayında Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag‘da yapılması planlanan düğün, Sayan'ın ekibinin vizede yaşadığı sıkıntı yüzünden İstanbul'da gerçekleşti.

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre, ünlü şarksının nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen, Çağlar Ökten’in ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun yaptı. Nikâha sadece çiftin yakın arkadaşları katıldı. Balayına bayram tatilinde Paris’e gidecek olan çift, sonrasında Çağlar Ökten‘in Mersin'de yaşayan ailesiyle buluşacaklar.

Oğulcan Engin'den tepki

Sayan'ın 1990 yılında evlenip 1955'te boşandığı Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin’in, nikâh töreninde olmaması dikkat çekti. İddialara göre; 31 yaşındaki işletmeci, duruma tepki gösterdi. Seda Sayan’ın oğlunu yanında görmek istemesine rağmen Oğulcan düğüne katılmadı.

Oğulcan Engin-Miray Daner çiftine Seda Sayan sorusu!

"Aşk fedakârlık ister"

Aşkları tam gaz devam eden Miray Daner (31) ile Oğulcan Engin (23), önceki gün Yeniköy'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Basın mensuplarının "Miray Hanım sürekli sette. Şimdi de Edirne'de yeni bir dizi çekimine başlayacak. Bu sizin için zor oluyor mu?" sorusuna "Aşk fedakârlık ister" yanıtını veren Engin, genç oyuncuya aşkını bir kez daha ilan etti.

Annesinin evliliği hakkında sessiz kaldı!

Oğulcan Engin, özel hayatıyla gündemden düşmeyen annesi Seda Sayan'ın Çağlar Ökten ile nikâh törenine katılmadığının hatırlatılması üzerine sessizliğini korudu.

"Öyle mi dedi? Haklı"

Engin'in ardından mekandan çıkan güzel oyuncu, "Çekimlere ara verildi. Bu süreçte istanbulda olacağım" ifadelerini kullandı. "Sürekli sette olduğunuz ve görüşemediğiniz için Oğulcan Bey 'Aşk fedakarlık ister' dedi. Siz neler söyleyeceksiniz?" sorusunu ise "Oğulcan öyle mi dedi? Haklı" şeklinde cevapladı.

Miray Daner, müstakbel kayınvalidesi Seda Sayan'ın yedinci kez evlendiğinin hatırlatılması üzerine teşekkür ederek oradan ayrıldı.

Oğulcan Engin-Miray Daner çiftine Seda Sayan sorusu!

Yaş farkı umurumuzda değil"

Geçtiğimiz haftalarda TV8'de yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Seda Sayan, Çağlar Ökten ile arasındaki yaş fark sorulunca şu açıklamayı yapmıştı:

“Yaş farkına takılanlara söylüyorum; biz takılmıyoruz onlar da takılmasın. Sevginin, aşkın yaşı olmaz. Akıl yaşta değil baştadır. Benim karşımda saygı duyduğum bir erkek var. Başkalarının 70 sevgilisi vardır konuşulmaz, sen gidersin altı evlilik yaparsın konuşulur. Bunlar bizim umurumuzda değil.”