Onur Can Özcan'ın adı kütüphanede yaşayacak

Emir Can İğrek 2018'de henüz 21 yaşındayken kaybettiği müzisyen dostu Onur Can Özcan'ın hatırasını yaşatmak için anlamlı bir işe imza attı. Konserlerinde sık sık andığı Onur Can Özcan adına Van'daki Yolaşan Köyü İlkokulu'na kütüphane yaptırdı.

Onur Can Özcan'ın adı kütüphanede yaşayacak

Birçok ünlü isme şarkı veren Onur Can Özcan henüz 21 yaşındayken 2018'de Şile açıklarında teknesi alabora olunca boğularak hayatını kaybetmişti.

Emir Can İğrek yakın dostu olan Onur Can Özcan'ı konserlerinde sık sık anmış, son albümü 'Parti İptal'de ise onun için yazdığı 'Can Dostum' şarkısına yer vermişti.

Geçen yaz Harbiye Açıkhava konserinde yapay zeka katkısıyla bu şarkıda Onur Can Özcan ile düet yapmıştı. Bu düet videosu Youtube'da 3 ay içinde 25 milyon kez izlendi.

Talihsiz bir şekilde kaybettiği dostunu hiç unutmayan Emir Can İğrek, Onur Can Özcan'ın adını yaşatmak için kolları sıvadı.

Köy Okulları Yardım Projesi'nin danışmanlığında Van'ın Gürpınar ilçesine bağlı Yolaşan köyünün ilkokuluna bir kütüphane açtı.

Yolaşan İlkokulu’nun kütüphanesinin her türlü ihtiyacını karşılayan Emir Can İğrek ve ekibi önceki gün kütüphanenin açılışına katıldı.