Oyuncu Alec Baldwin, 8. kez baba oldu

Alec Baldwin'in eşi Hilaria Baldwin, yedinci çocuğunu dünyaya getirdi. Kim Basinger ile evliliğinden de Ireland adında bir kızı bulunan ünlü aktör, 8. kez baba olma sevincini yaşadı.

Oyuncu Alec Baldwin, 8. kez baba oldu

Amerikalı oyuncu Alec Badwin ve yoga eğitmeni eşi Hilaria Baldwin'in, 'Ilaria Catalina Irena' adını verdikleri kızları dünyaya geldi. 2012'den veri mutlu bir evlilik sürdüren çift, 7. çocuklarına kavuştu.

Oyuncu Alec Baldwin, 8. kez baba oldu

64 yaşındaki aktör ile eşi, müjdeli haberi sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla duyurdu.

Oyuncu Alec Baldwin, 8. kez baba oldu

"Hayalimizi sizinle tanıştırmaktan heyecan duyuyoruz"

Çift, kızlarını 22 Eylül'de kucaklarına aldıklarını belirterek, "O dünyaya geldi! Gerçeğe dönüşen minik hayalimizi sizinle tanıştırmaktan heyecan duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Alec Baldwin, 8. kez baba oldu

Hilaria Baldwin ayrıca, "Baldwin kardeşler, günlerini onunla bağ kurarak ve onu evimize kabul ederek geçiriyorlar. Hepinizi çok seviyorum. Bu harika haberi sizlerle birlikte kutladığımız için çok mutluyuz" diye paylaşım yaptı.

Alec-Hilaria Baldwin çiftinin; Carmen (9), Rafael (7), Leonardo (6), Romeo (4), Eduardo (2) ve Lucia (1) adlarında 6 çocukları bulunuyor.

Oyuncu Alec Baldwin, 8. kez baba olduOyuncu Alec Baldwin, 8. kez baba oldu

Bir kızı daha var

Ünlü aktörün, 1993-2002 yılları arasında evli kaldığı meslektaşı Kim Basinger'dan da Ireland Baldwin adında bir kızı daha bulunuyor.