Oyuncu Berk Atan ile fenomen Selin Yağcıoğlu ayrıldı

Yaklaşık üç aydır aşk yaşayan oyuncu Berk Atan ile sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu ilişkilerini noktaladı. Evlenmesi beklenen ünlü çift, ayrılık haberini sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Oyuncu Berk Atan ile fenomen Selin Yağcıoğlu ayrıldı

2012'de Best Model birincisi olduktan sonra oyunculuğa adım atan Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu hakkındaki aşk söylentileri doğru çıkmıştı. Çift, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımla birlikteliklerini ilan etmişti.

"Çok güzelsin be insafsız"

29 yaşındaki yakışıklı oyuncu, Selin Yağcıoğlu'nun 30 binden fazla beğeni alan bir pozuna, "Çok güzelsin be insafsız!" yorumunu yapmıştı.

 31 yaşındaki Selin Yağcıoğlu ise, sosyal medyada gündem olan Berk Atan'ın mesajına, kalp emojisiyle cevap vermişti.

İlk kareler çeşme'den

Tüm bu yaşananların ardından Berk Atan ve sevgilisi Selin Yağcıoğlu ilk kez Çeşme'de denize girerken görüntülenmişti. Birlikte denize giren ikili, yüzmek yerine sohbet ettiler. Atan ile Yağcıoğlu daha sonra localarına gitmişlerdi.

Tektaşını takmıştı

Yaz sezonunu Çeşme'de geçiren çiftten Atan, sevgilisine evlenme teklifi ettiği öne sürülmüş, 'evet' yanıtını veren Selin Yağcıoğlu da tektaşını parmağına taktığı iddia edilmişti.

"Ayrıldık"

Ancak ünlü çiftten ayrılık haberi geldi. 'Gönül Dağı' dizisinde rol alan Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu, sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklama ile aşklarını noktaladıklarını duyurdu.

Bir çocuk annesi Yağcıoğlu, "Berk Atan ile ilişkimizi karşılıklı konuşarak bitirmiş bulunuyoruz. Kendisine hayatta sağlık ve mutluluk dilerim" ifadelerini kullanırken Berk Atan ise, "Selin ile ilişkimizi konuşarak sonlandırdık" mesajını yayınladı.

Berk Atan Selim Yağcıoğlu

Mesajı ifşa etmişti

Yağcıoğlu, Berk Atan'ın kendisine Instagram üzerinden yolladığı, "Aşkım hislerimi anlatıyorum sana..." mesajını yanlışlıkla Instagram'da paylaşmıştı. 

Kısa süre sonra mesajı ifşa ettiğini fark eden Selin Yağcıoğlu, paylaşımını kaldırmıştı ancak ekran görüntüsü sosyal medyada hızla yayılmıştı.

Evliliği kısa sürdü

Yağcıoğlu, 2018 yılında lise yıllarında tanığı Gökhan Balarısı, nikah masasına oturmuştu. Bu evlilikten kısa bir süre sonra kızı Su'yu kucağına alan Selin Yağcıoğlu, eşinden ise sürpriz bir şekilde boşanmıştı.