Oyuncu Ezgi Mola, nasıl dolandırıldı? İlk kez açıkladı!

Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Safiye karakteriyle gönüllerde yer tutan ünlü oyuncu Ezgi Mola, nasıl dolandırıldığını anlattı.

Oyuncu Ezgi Mola, nasıl dolandırıldı? İlk kez açıkladı!

YouTube'da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programının konuğu olan Ezgi Mola, dolandırıcılık anısı ile herkesi gülme krizine soktu.

"Bugüne kadar yaptığın en büyük kerizlik neydi?" sorusuna yanıt veren Ezgi Mola, şunları söyledi:

"Ben dolandırıldım. 'Gümrükte kuzenim çalışıyor ürün mağazada 10 bin TL ise biz 2 bin TL'ye getiriyoruz' dedi. Ben de herkes için sipariş verdim. Parasını da yatırdım bu adam da mahalleden tanıdığım biriydi. Bir kafedeydik ve ben dolandırıldığımı anladım. Adamın kollarında kask üzerinde de korumalık montu varken yakasına yapıştım. Bizi öyle gören kafe çalışanları bulunduğumuz kış bahçesinin kapısını kapatıp bir daha gelmedi.

Adam önümde yürüdü ve bankaya gittik. Ama yolda herkese adamın dolandırıcı olduğunu söyledim. Bankaya gittiğimizde hesabından 67 TL'si vardı. Dolandırıldığımı anladığımda cinnet geçirdim. Benim yatırdığım paraları başkalarına yatırmış.

Sonra polis geldi, ben senetler aldım. Polis, adamın 17 suçtan davası olduğunu söyledi. Ama ben ertesi gün kendi yöntemlerimizle paramı aldım. Çok çirkinleştim, öyle olmam gerekiyordu. Şiddete başvurmadım, kötü söz söylemedim."