Oyuncu İrem Helvacıoğlu ile gurme Yolaç Özcan ayrıldı mı?

Son olarak 'Annenin Sırrıdır Çocuk' dizisiyle ekranlarda olan İrem Helvacıoğlu, bir süredir gurme Yolaç Özcan ile aşk yaşıyordu. Geçtiğimiz aylarda Çeşme'de tatil sezonunu açan ikiliden kötü haber geldi. Ünlü çiftin birlikte olan fotoğraflarını kaldırması akıllara 'Ayrıldılar mı?' sorusunu getirdi.

Oyuncu İrem Helvacıoğlu ile gurme Yolaç Özcan ayrıldı mı?

Daha önce ‘Sen Anlat Karadeniz’, ‘Seni Çok Bekledim’, ‘Güneş’in Kızları’ ve 'Annenin Sırrıdır Çocuk' gibi dizilerde rol alan oyuncu İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz yılın Eylül ayında Eser Alp ile birlikteliğini noktalamıştı. 32 yaşındaki Helvacıoğlu, ardından gurme Yolaç Özcan ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

"Her anı tarifsiz yaşattın"

Özcan’la aşkını 2022’ye dakikalar kala Instagram’dan yayınladığı bir fotoğraf ile duyuran oyuncu, "Bazen bir an’ı anlatabilmek çok zorlaşır, kelimeleri doğru yerleştiremezsin, kafandakini aktaramazsın... Anlatamadığın her şeyi o fotoğraf karesi anlatır… Her an’ı bana bu kadar güzel ve tarifsiz yaşattığın ve bu yıla bu neşeyle girmemize sebep olduğun için teşekkür ederim" notunu düşmüştü.

"İyi ki doğdun kalbim"

Sosyal medya hesaplarından mutluluk pozları yayınlayan ikiliden Helvacıoğlu, şubat ayında 32 yaşına basmıştı. Özcan da sevgilisinin doğum gününü şu sözlerle kutlamıştı:

“Sevgiliye mektup… Hayat tesadüflerle dolu sevgilim. Seninle aynı yerlere o kadar girip, çıksak da doğru zaman gelince tanışmamız gibi... Başlangıçlar Burgaz kadar heyecanlı sevgilim. Bir akşam yemeği hevesi ile giderken, adada mahsur kalmak gibi... Dileklerin o kadar masum ki sevgilim... Antep’te kardan mahsur kalıp, senin buna gülümseyip, sevindiğin o güzel suratın gibi... Gözlerine bakmak sevgilim, işte o sanki anda kaybolmak gibi... Seni seviyorum kalbim, iyi ki doğdun...”

İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan ayrıldı mı?

"Teklif gelmedi"

İrem Helvacıoğlu-Yolaç Özcan çiftinden güzel oyuncu, geçtiğimiz ay bir ödül törenine katılmıştı. Ünlü isim, 'evlilik' sorusu üzerine sevgilisinden teklif gelmediğini belirtmişti.

Helvacıoğlu, "Teklif gelmedi. Evlilik için konuşuyoruz. İki taraf da çok yoğun, birbirimizi görmeye vaktimiz yok. Tekliften sonra nasıl yaşayacağım önemli benim için" ifadelerini kullanmıştı.

İrem Helvacıoğlu, "Nasıl bir evlilik hayal ediyorsunuz?" sorusuna, "Evlilikle ilgili masalsı şeyler düşünmüyorum. Hayat müşterek, belirli şeyleri beraber şekilde halletmemiz gerekiyor. Babam da yapıyordu, ben ondan o şekilde gördüm" yanıtını vermişti.

Denizde aşka geldiler

Her fırsatta ilişkisinin çok güzel gittiğini vurgulayan İrem Helvacıoğlu, yaz sezonunu sevgilisi Yolaç Özcan ile Çeşme'de açmıştı. Geçtiğimiz ay Dalyan'daki The Beach Of Momo'da deniz ve güneşin tadını çıkarırken objektiflere yansımıştı.

Denizin için birbirlerine sarılarak etrafa aldırış etmeden öpüşen ünlü çift, kare kare görüntülenmişti. Denizden çıkmadan önce mayosunu düzelten Helvacıoğlu, Özcan ile beraber duş aldıktan sonra el ele tutuşarak şezlonglarına geçmişti.

İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan ayrıldı mı?

Birlikte çekilen fotoğrafları silindi

Tüm yazı tatil yaparak ve dinlenerek geçirmek istediklerini söyleyen Helvacıoğlu ile Özcan çiftinden üzücü bir hamle geldi. Ünlü oyuncu ve sevgilisinin birlikte çekilen fotoğraflarını silmesi kafaları karıştırdı. Bu durumu fark eden sosyal medya kullanıcıları, "İrem ile Yolaç ayrıldı mı?" sorusuna yanıt aramaya başladı.

Birlikte çekilen fotoğraflarını silen ünlü çiftten henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.