Oyuncu Selin Şekerci, yeni sevgilisi iş insanı Osman Yalın ile görüntülendi

Kendisi gibi oyuncu olan İbrahim Selim ile ilişkisi yedi ayın ardından geçtiğimiz Ocak'ta sona ermişti. Sonrasında verdiği bir röportajda 'Aşka tövbe ettim' diyen Şekerci, önceki akşam yeni sevgilisi Osman Yalın ile Nişantaşı'nda kameralara yansıdı.

Oyuncu Selin Şekerci, yeni sevgilisi iş insanı Osman Yalın ile görüntülendi

Selin Şekerci’nin Nisan 2021'de meslektaşı İbrahim Selim'in Youtube'da yayınlanan popüler programına konuk olmasından sonra başlayan sürpriz aşk, uzun ömürlü olmamıştı. Temmuz'da ilişkiyi doğrulayan ve günler sonra Marmaris tatilinde ilişkileri belgelenen oyuncu çift, geçtiğimiz ocak ayında ayrılmıştı.

İbrahim Selim, “Anlaşamadık, ayrılık kararı aldık biz de. O muhteşem bir insan, ben çok çalıştığım için kendisine zaman ayıramadım ve bu yüzden de ilişkimiz bitti” demişti.

Şekerci ise ayrılık hakkında, “Barışmalık bir şey yok. Birbirimizi çok seviyoruz. Sıcağı sıcağına öyle 'Arkadaşız' gibi konuşmalar yapmak istemiyorum” açıklamasını yapmıştı.

"Ben aşka tövbe ettim"

Selin Şekerci, ayrılığın ardından Kuruçeşme'de bir mekandan çıkarken objektiflere yansımıştı. Ünlü oyuncu, Bir gün evlenirsem bilin ki çocuk yapacağım" açıklamasının hatırlatılması üzerine, “Anne olmayı çok istiyorum, çocuk sahibi olmak istiyorum tabii ki” ifadelerini kullanmıştı.

Basın mensuplarının “Evlilik için bir aday var mı peki?” sorusunu Şekerci, “Bir aday yok, ben aşka tövbe ettim. Aşk meşk yok, olursa zaten haberiniz olur” şeklinde cevaplamıştı.

"Hepsi benim bebeklerim"

Neşesinin yerinde olduğu gözlenen Selin Şekerci, gazetecilerin “Eski ilişkilerinizden dolayı mı bu kararı verdiniz?” sorusuna ise gülerek “Yok yok, hepsi benim bebeklerim” karşılığını vermişti.

İşte yeni sevgilisi!

Milliyet’ten Hüseyin Altun’un haberine göre, 33 yaşındaki ünlü isim, tüm bunların ardından geçtiğimiz gece yeni sevgilisi Osman Yalın ile Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Yalın'a ait olan bir kafede vakit geçiren çift, daha sonra bir kozmetik mağazasına girdi.

Yeni sevgililer, bir süre mağazada kaldıktan sonra çıkışta basın mensuplarını görünce kısa süreli şok yaşadı.

Sorulara cevap vermediler

El ele gezen ikili, kendilerine yöneltilen sorulara cevap vermezken; güzel oyuncu, muhabirin "Aşkı Osman Bey de mi buldunuz?" sorusu karşısında kendisini gülmekten alamadı.

Oyuncu Selin Şekerci, yeni sevgilisi iş insanı Osman Yalın ile görüntülendi