Oyuncu Serenay Sarıkaya, Adana'dan ev bakıyor

Serenay Sarıkaya, başrolünü Burak Deniz'le paylaştığı 'Şahmaran' dizisi için Adana'ya gitmişti. Ocak ayına kadar burada kalacak oyuncunun çiftlik evlerine hayran kaldığı öğrenildi. Sarıkaya, şimdilerde rahatça kalabileceği bir çiftlik evi arıyor.

Oyuncu Serenay Sarıkaya, Adana'dan ev bakıyor

Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ile başrolü paylaştığı 'Şahmaran' dizisinin çekimleri için Adana’da bulunuyor. Ünlü oyuncu sık sık Adana'dan paylaşım yapıyor.

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; ocak ayına kadar Adana’da kalacak olan Serenay Sarıkaya, otelde konaklamak yerine ev arayışına girmiş. Adana’nın çiftlik evlerine hayran kalan güzel oyuncu, şimdilerde rahatça kalabileceği bir çiftlik evi arıyormuş.

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan ve dijital platformda yayınlanacak olan bir projeyi kabul eden Sarıkaya, son olarak sosyal medya hesabından saçları yapılırken aynadan çektiği pozlarını paylaştı.

"Daha daha nasılsınız?"

Siyah beyaz filtreyle yayınladığı karelerine Enis Arıkan'ı da etiketleyen oyuncu, gönderisine "Enis Arıkan'ı isteği üzerine paylaşıyorum... Ee daha daha nasılsınız? (Bunu eninde sonunda yazacağımı biliyordunuz)" notunu düştü.

Oyuncu Serenay Sarıkaya (29) ile Melisa Şenolsun'dan ayrılan işletmeci Umut Evirgen'in (32) aşk yaşadığı iddiaları bir süredir magazin gündemindeydi.

Sarıkaya'nın, Evirgen'in sahibi olduğu mekana gittiği öne sürülmüştü. Ünlü işletmecinin, "içeride 5-6 müşterinin olduğu dakikalarda giriş yapan oyuncu için mekanı kapattığı" haberleri çıkmıştı.

"Bu haberlerden sıkıldım"

Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz eylül ayında basın mensuplarının "Hayırlı olsun diyelim mi?" sorusu üzerine, hakkında çıkan dedikodulara son noktayı koymuştu. Güzel oyuncu, "Yok arkadaşlar, sizin de dediğiniz gibi; bunlar iddia. Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberlerden sıkıldım" ifadelerini kullanmıştı.

"Evet, Serenay ile aşk yaşıyoruz"

Umut Evirgen'den ise dün akşam şaşırtan bir açıklama geldi. Ünlü işletmeci, 'teve2 Magazin Masası' muhabirine güzel oyuncu ile birlikte olduğunu itiraf etti.

'teve2 Magazin Masası' muhabirinden görüntü almamasını rica eden Evirgen, "Benim mekanım dışında istediğin yerde görüntü al ama bu gecelik bizden görüntü alma" dedi.

32 yaşındaki işletmeci, muhabirin "O zaman aşkı kabul ediyor musunuz?" sorusuna ise "Evet, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşıyoruz" şeklinde flaş bir cevap verdi.