Şarkıcı Grimes ile girişimci Elon Musk ayrıldı

ABD'li girişimci Elon Musk, 3 yıldır aşk yaşadığı Kanadalı şarkıcı Grimes ile yarı yarıya ayrıldıklarını açıkladı. Musk, Grimes'ın hala kendisine ait Kaliforniya'daki evde yaşadığını ve 1 yaşındaki çocuklarını da beraber büyütmeye devam edeceklerini ifade etti.

Şarkıcı Grimes ile girişimci Elon Musk ayrıldı

3 yıldır aşk yaşayan Tesla ve SpaceX şirketlerinin CEO'su Elon Musk ile şarkıcı Grimes'ın ilişkisi bitti. Musk, ayrılık haberini ABD medyasında verdiği röportajda verdi.

Çocuklarını birlikte büyütecekler

"Grimes ile yarı yarıya ayrıldık" diyen Elon Musk, eski sevgilisinin hala kendisine ait Kaliforniya'daki evinde yaşadığını belirtti. Musk ayrıca, Grimes ile 1 yaşındaki çocuklarını da beraber büyütmeye devam edeceklerini ifade etti.

ABD'li girişimci, daha sonra şu ifadeleri kullandı:

"Tesla ve SpaceX'teki işlerim nedeniyle zamanımın çoğunu Teksas'ta ya da yurt dışına seyahat ederek geçirmek zorunda kalıyorum, Grimes ise kendi işi nedeniyle Los Angeles'ta bulunuyor."

Kanadalı şarkıcı Grimes ise konuyla ilgili henüz bir açıklamada bulunmadı.

Çocuğunun adını değiştirdi

Öte yandan Elon Musk, geçtiğimiz yıl mayıs ayında 7. kez baba olmuştu. Musk, bebeğine "X Æ A-12 Musk" adını vermesiyle uzun süre konuşulmuştu. Grimes, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla bebeklerinin ismini değiştirdiklerini dile getirmişti.

Şarkıcı, "X Æ A-12" isimli çocuğunun artık "X Æ A-Xii" adına sahip olduğunu ifade etmişti.

Elon Musk'ın daha önceki evliliklerinden 6 çocuğu daha bulunuyor.