Selami Şahin, Dubai'de konser verecek

Türk müziğinin efsanevi sanatçısı Selami Şahin, 12 Ocak Cuma akşamı Dubai'nin kalbinde yer alan Jumeirah Zabeel Sarayı'ndaki Zabeel Tiyatrosu'nda büyük bir konser verecek.

Selami Şahin, Dubai'de konser verecek

Zamansız şarkıları ve ezgileriyle sevenlerinin karşısına çıkacak olan Selami Şahin’in büyüleyici bir formda gerçekleşecek konseriyle hayranları muhteşem bir deneyime eşlik edecek.

Ruhları titreten melodilerle dolu gecede “Gitme Sana Muhtacım”, “Özledim Her Şeyini” ve “Seninle Başım Dertte” gibi en büyük hitleriyle sevenlerini selamlayacak olan büyük usta, aynı zamanda Arapça söyleyeceği şarkılarla da kültürel bir şölen yaşatacak.

Selami Şahin duygularını şu şekilde belirtti:

“12 Ocak’ta Dubai’deki sevenlerimle buluşmaktan büyük mutluluk duyacağım. Ben Arap kökenli bir ailenin evladıyım. Çocukluktan bu yana bu kültürel zenginlikle birlikte sanat kariyerimi şekillendirmem, beni oradaki kardeşlerim karşısında çok daha büyük bir heyecana ortak kılıyor.

Hem Türkçe hem Arapça şarkılarla sahnede olacağım. Sanatseverleri konserimize bekliyorum. Tüm ekibime ve sevenlerime şimdiden sonsuz teşekkürler.”