Selami Şahin, Dubai'yi fethetti

Türk müziğinin efsanevi sanatçısı Selami Şahin, geçtiğimiz akşam gerçekleştirdiği konser ile Dubai'nin kalbinde yer alan Jumeirah Zabeel Sarayı'nı fethetti.

Selami Şahin, Dubai'yi fethetti

Zamansız şarkıları ve ezgileriyle Dubai’de sevenlerinin karşısına çıkan büyük usta, oldukça ihtişamlı bir atmosferde düzenlenen konseriyle Dubaili hayranlarına muhteşem bir gece yaşattı.

“Gitme Sana Muhtacım”, “Özledim Her Şeyini” ve “Seninle Başım Dertte” gibi en büyük hitleriyle özenle hazırladığı repertuvarına Arapça şarkılar da ekleyen Selami Şahin’in göz alıcı performansı, etkinlik boyunca çok büyük bir coşku ile takip edildi.

Lider Şahin ile Dubaililer’e düet yaptı

Dubai’de kendisine eşlik eden oğlu Lider Şahin’i sahneye davet eden usta sanatçı, Lider Şahin ile ortak seslendirdiği ‘’Rezil Rüsva’’ şarkısıyla sevenlerine sürpriz yaşattı. Büyük hayranlık ile karşılanan düet, izleyicilerin güçlü alkışları ile devam etti.

Ruhları titreten melodilerle dolu gecede büyük usta, duygularını şu şekilde paylaştı:

“Dubai’de sizlerle buluşmak, şarkılarımı hep bir ağızdan seslendirmek benim için büyük mutluluk. Bu geceyi hiç bir zaman unutmayacağım. Allah sizleri başımdan eksik etmesin.”