Semaver Kumpanya oyunları, 17 Aralık'ta La Boucherie Sahnesi'ne konuk oluyor

Bugüne kadar birçok başarılı müzisyeni sahnesinde ağırlayan ve geçtiğimiz aylarda Dinner Theatre konseptiyle yeni bir döneme başlayan La Boucherie sahnesinde Semaver Kumpanya oyunlarını ağırlamaya devam ediyor.

Semaver Kumpanya oyunları, 17 Aralık'ta La Boucherie Sahnesi'ne konuk oluyor

La Boucherie, 17 Aralık Pazar günü öğlen brunch eşliğinde Serkan Keskin, Taner Ölmez, Nilüfer Alptekin ve Sibel Altan’ın oynadığı ‘Nasreddin Hoca’ kukla oyunu ile minikleri misafir ederken akşamında da ödüllü oyun ‘Güzel Son’a ev sahipliği yapacak.

Işıl Kasapoğlu’nun yazıp, yönettiği ve yaklaşık 20 yıldır sahneye konan kukla oyunu ‘Nasreddin Hoca’ 17 Aralık günü La Boucherie sahnesinde ilk kez çocuklarla buluşacak. Taner Ölmez’in anlatıcı rolünü üstlendiği oyunda, Serkan Keskin Nasreddin Hoca’yı canlandırıyor. Çocuklara kuklalarla Nasreddin Hoca hikayelerinin anlatıldığı oyun, başladığı günden bu yana büyük, küçük herkesin beğenisini topluyor.

İstanbul gece hayatının nabzını tutan La Boucherie, Semaver Kumpanya’nın ‘Güzel Son’ oyununu 17 Aralık akşamı Dinner Theatre konseptiyle yeniden izleyicilerle buluşturacak. Hakan Tabakan’ın kaleme aldığı, Volkan Sarıöz’ün yönettiği oyunda Mehmet Konu, Metin Alpargun, Selen Şenay, Mertcan Ertürk, Ahmet Kaynak, Onur Şenol ve Muhammed Türkoğlu rol alıyor.

Oyunda Halim Şefik Güzelson arkadaşları Orhan Veli, Melih Cevdet, Sait Faik ve Nurullah Ataç’ı uğrak mekanları olan Mösyö Lambo’nun Meyhanesi’ne davet eder.

İmzalı davetiyelerin arkasında bir not yazar; “Lütfen İçmeden Geliniz!” Bu gizemli davet üzerine şans eseri Suat Derviş'in meyhaneye gelişiyle çıkılan şiir ve edebiyat yolculuğunu izleyicilere sunan ‘Güzel Son’a La Boucherie Dinner Theatre’ın o geceye özel hazırlanan menüsü eşlik edecek.

Semaver Kumpanya’nın ‘Nasreddin Hoca’ kukla oyunu ile ‘Güzel Son’ oyunu 17 Aralık’ta La Boucherie sahnesine misafir oluyor!

Rezervasyon: 0532 135 35 55

Adres: La Boucherie Dinner Theatre, Levent, Lilyum Sk. No:2, Beşiktaş/İstanbul