Oyuncu Ricarlo Flanagan, koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi

Amerikan aile dizisi Shameless'in yıldız oyuncusu ünlü komedyen Ricarlo Flanagan koronavirüs nedeni ile yaşamını yitirdi. En son 'Covid şaka değil' diyerek tweet atan ünlü komedyen Ricarlo Flanagan'ın ölü tüm dünyayı saran hayranları tarafından üzüntü ile karşılandı. Ricarlo Flanagan 41 yaşındaydı.

Oyuncu Ricarlo Flanagan, koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi

Shameless ve Last Comic Standing gibi yapımların yıldızı ünlü oyuncu Ricarlo Flanagan, "Bu kovid şaka değil" tweet'ini attıktan 2 hafta sonra hayatını kaybetti.

NBC'de yayınlanan Last Comic Standing'in yanı sıra Shameless'taki performansıyla da tanınan ünlü oyuncu Ricarlo Flanagan'ın 41 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı. İki hafta önce attığı tweet'te COVID-19 olduğunu açıklayan oyuncu "Bu kovid şaka değil" diye yazmıştı.

Haber Global'in edindiği bilgiye göre ölüm nedeni açıklanmayan oyuncu koronavirüse bağlı komplikasyonlar nedeniyle hayatını kaybetti.

Ünlü komedyenin ajansı KMR Talent'tan yapılan açıklamada ölüm haberi doğrulanırken "Ricarlo tanıdığımız ve birlikte çalışmaktan memnun olduğumuz en iyi insanlardan biriydi" denildi.

The New York Times'ın aktardığı habere göre Flanagan'ın ailesi ise, "Sevilen birinin ölüm haberini duymak asla kolay bir şey değil. Ricarlo aniden vefat ettiğinde ailesinden uzaktaydı. O sevgi dolu bir oğul, torun, kuzen, yeğen ve birçok yeteneğe sahip bir arkadaştı. Girdiği her odadan kahkahalar yükselirdi. Cenazesini Cleveland'a götereceğiz. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin" denildi.

Ricarlo Flanagan'ın yer aldığı yapımlar

Aile temalı Shameless dizisi ile ünlenen Ricarlo Flanagan sonra Disney Plus dizisi Walk the Prank, The Mick, The Carmichael Show, Insecure, The Neighborhood, Kidding, Room 104, Mad About You ve Last Comic Standign gibi  çok sevilen yapımlarda oynadı.

3 müzik albümü buluyor

Rap severlerinde yakından tanıdığı Ricarlo Flanagan,  'Father Flanagan' adını kullanarak 'Death of davinchi", "An Opus Inspired by Andre Martin" ve "Hope You're Proud" olmak üzere 3 albüm çıkarmıştı. Yeni albümü  "Botsh Sides of The Brain" ise satışa çıkmak için gün bekliyordu.