Müzisyen Trevor Strnad, yaşamını yitirdi

The Black Dahlia Murder grubunun vokalisti Trevor Strnad'ın hayatını kaybettiği bildirildi.

Müzisyen Trevor Strnad, yaşamını yitirdi

The Black Dahlia Murder grubu, vokalistleri Trevor Strnad'ın öldüğünü duyurdu.

Haber Global’de yer alan habere göre, Strnad'ın ölüm nedeni açıklanmadı ancak grup duyurusunun sonuna "Ulusal İntihar Önleme Merkezi"nin telefon numarasını ekledi.

Acı haberi sosyal medyadan duyuran grubun açıklamasında şöyle denildi:

"Trevor Scott Strnad'ın vefatını derin bir üzüntüyle duyuruyoruz. Herkes tarafından sevildi. Müzikle ilgili her şeyin yürüyen bir ansiklopedisiydi. Kucaklayıcıydı, yazardı ve dünyanın en iyi sanatçılarından biriydi. Sizin şovunuz olmak onun hayatıydı."

Trevor, 2000 yılında kuruluşu başlayan ve 2001'de tamamlanan grubun kurucu üyelerindendi ve grubun tüm döneminde var olan tek üyesiydi.

9 albümü olan The Black Dahlia Murder'ın ilk albümü Unhallowed 2003'te yayınlanırken son albüm ise 2020'de yayınlanan Verminous oldu. 2011'de yayınlanan Ritual albümü en büyük başarıyı sağlayan albüm olmuş ve Bilboard 200 Albüm Listesi'nde 31 numaraya kadar yükselmişti.

The Black Dahlia Murder, 2001'de Waterford, Michigan'da kurulmuş olan Amerikan melodik death metal grubudur. Grup İsmini Kara Dalya Olarak Bilinen Elizabeth Short'un 1947'de çözülememiş cinayetinden almıştı.