TikTok ve Akustikhane'den heyecan verici işbirliği! AkustikhaneTikTok canlı yayın konserleri başlıyor!

Ülkemizde birçok ünlü sanatçının keşfedilmesini sağlayan Akustikhane ve sosyal medya devi TikTok, yepyeni sanatçıları dinleyicilerle buluşturmak için güçlerini birleştiriyor.

TikTok ve Akustikhane'den heyecan verici işbirliği! AkustikhaneTikTok canlı yayın konserleri başlıyor!

AkustikhaneTikTok hesabında yayınlanacak canlı konser serilerinde Akustikhane Records’un yepyeni sanatçıları canlı performanslar sergileyecek.

TikTok X Akustikhane Canlı Yayın Konserleri

2011 yılından günümüze, yayınladığı özenle kaydedilmiş canlı performans seçkisiyle milyonların müzik dinleme zevkini etkilemiş ve onlarca yeni sanatçının üne kavuşmasını sağlamış Akustikhane, TikTok Türkiye ile müzikseverler için oldukça heyecan verici bir işbirliğine imza atıyor. Günümüzde özellikle gençlerin yeni müzik keşfetme ve dinleme alışkanlıklarını değiştiren TikTok’ta canlı yayınlanacak konserler için geri sayım başladı.

AkustikhaneRecords

2021 itibariyle Akustikhane bünyesinde kurulan yeni plak şirketi AkustikhaneRecords’un sanatçıları canlı yayın konserlerinin ilk konukları olacak. AkustikhaneRecords müzik etiketinde, uzun bir çalışma sürecinin ardından yeni çıkan şarkıların birçoğu, ilk kez bu seride dinleyicilerle buluşacak. Alternatif Pop, Rock, Synthwave, R&B ve Trap gibi popüler müzik türlerinin yanında elektronik dokunuşlara da yer verecek seri, son derece geniş ve zengin bir müzik seçkisine ev sahipliği yaparak müzikseverleri yeni seslerle tanıştıracak.

Yeni Keşifler & Yepyeni Seslerle Buluşma: Yeni Yerli İçin Başvurular Sürüyor

Seride yer alacak sanatçıların bir bölümü Akustikhane’nin yeni sesleri keşfetmek için hayata geçirdiği Yeni Yerli projesine katılmış isimlerden oluşuyor. Daha önce hiçbir kaydı yayınlanmamış sanatçıların kendi özgün söz ve müzikleriyle başvurabildiği Yeni Yerli projesinin yeni sezonu için ise başvurular halen sürüyor.

İlk Konser 10 Mayıs’ta

Melisa Zey’in canlı yayınıyla başlayacak konser serisinin ilki 10 Mayıs akşamı saat 22:00’da Akustikhane’nin resmi TikTok hesabında gerçekleşecek. Beliz, Kadirhan Ayter, Asya Sarı gibi yepyeni sanatçılarla devam edecek seride yer alacak diğer isimler çok yakında AkustikhaneTikTok hesabında paylaşılacak.