UEFA'dan Arda Kardeşler ve Atilla Karaoğlan'a görev

UEFA, Türk hakemler Arda Kardeşler ve Atilla Karaoğlan'a, bu hafta oynanacak Konferans Ligi ve Avrupa Ligi maçlarında görev verdi.

UEFA'dan Arda Kardeşler ve Atilla Karaoğlan'a görev

Türkiye, hakem Halil Umut Meler'e düzenlenen saldırı skandalını atlatmaya çalışırken, UEFA, Arda Kardeşler ve Atilla Karaoğlan'a Avrupa'da görev verdi.

Türk FIFA kokartı taşıyan hakem Arda Kardeşler, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin A Grubu'nda 14 Aralık Perşembe günü gerçekleşecek olan Slovan Bratislava ile Olimpija Ljubljana arasındaki karşılaşmayı yönetecek.

UEFA tarafından yapılan duyuruya göre, bu maç Slovakya'nın başkenti Bratislava'da bulunan Ulusal Futbol Stadı'nda oynanacak ve Kardeşler'e Mehmet Tuğral ile Deniz Caner Özaral yardımcı hakem olarak eşlik edecekler. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak Ümit Öztürk görev alacak, VAR hakemi Koray Gençerler ve AVAR hakemi Erkan Engin olacak.

Diğer yandan, FIFA kokartlı başka bir Türk hakem Atilla Karaoğlan, UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda 14 Aralık Perşembe günü Fransa'nın Rennes takımı ile İspanya'nın Villarreal takımı arasındaki mücadeleyi yönetecek.

UEFA'nın bildirdiğine göre, Fransa'nın Rennes kentindeki Roazhon Park'ta TSİ 20.45'te başlayacak maçta Karaoğlan'a Ceyhun Sesigüzel ve Cevdet Kömürcüoğlu yardımcı hakem olarak destek verecek. Bu maçın dördüncü hakemi ise Çağdaş Altay olarak belirlendi.

Kaynak: Sözcü