Ümit Erdim-Seda Erdim çiftinin bebeklerinin adı belli oldu

Mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Ümit Erdim ile Seda Erdim, ikinci kez anne ve baba olacağını açıklamıştı. Önceki gün Yeniköy'de görüntülenen ikilinin kızları Ses, kardeşinin adını açıkladı.

Ümit Erdim-Seda Erdim çiftinin bebeklerinin adı belli oldu

2017 yılında nikah masasına oturan oyuncu Ümit Erdim ile Seda Erdim, 2018'de ilk çocukları Ses'i kucaklarına almıştı.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; mutlu birlikteliklerini sürdüren ve şimdilerde ikinci kez anne-baba olmanın heyecanını yaşayan çift, Yeniköy'de objektiflere yansıdı.

"Ses'e kardeş geliyor"

Bir restorandan çıkarken görüntülenen çift, basın mensuplarıyla sohbet etti. Eşi 14 haftalık hamile olan ünlü oyuncu, "Ses'e kardeş geliyor, çok mutluyuz." dedi.

"Bunu da ilk kez söylemiş olduk"

Muhabirlerin, "Cinsiyeti belli oldu mu?" sorusuna ikilinin kızı Ses'ten yanıt geldi. Ses'in, "Kız olacak." cevabına şaşıran Ümit Erdim, "Evet, kız çocuğumuz olacak yine. Bunu da ilk kez söylemiş olduk." şeklinde konuştu.

Ümit Erdim-Seda Erdim çiftinin bebeklerinin adı belli oldu

Kardeşinin adını da açıkladı

Doğacak olan kardeşinin adını da açıklayan Ses, "İsmi de Ela olacak." diyerek anne ve babasını gülümsetti.

Erdim, bunun üzerine, "Kızımız her şeyi söyledi zaten, tecrübeliyiz bu konuda. Kız babası ve annesi olacağız. Dünyayı kız babaları kurtaracak." ifadelerini kullanarak, gülümsedi.

"Güzel bir hamilelik geçiriyorum"

Hamileliğinin iyi geçtiğini söyleyen Seda Erdim ise, "Ses’ten dolayı zaten provasını yapmıştık. Şu an gayet güzel bir hamilelik geçiriyorum." açıklamasını yaptı.

Ümit Erdim-Seda Erdim çiftinin bebeklerinin adı belli oldu

"Ses'in abla olduğu bölüme geçiş yapıyoruz"

Ümit Erdim ile Seda Erdim, kızları Ses ile birlikte doğacak bebeklerinin ultrason fotoğrafını paylaşarak, müjdeli haberi duyurmuştu.

Erdim, gönderisine, "Evet, hazırsak artık Ses'in abla olduğu bölüme geçiş yapıyoruz. Biz artık 4 kişiyiz!" ifadelerini not düşmüştü.