Yazar Ergün Poyraz, saldırıya uğradı

Aydın'ın Kuşadası ilçesi Davutlar Mahallesinde yaşayan yazar Ergün Poyraz, bugün akşam saatlerinde evinin önünde üç kişinin saldırısına uğradı. Yaralanan Poyraz, 112 Acil Sağlık Ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra hastaneye kaldırıldı.

Yazar Ergün Poyraz, saldırıya uğradı

Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde meydana gelen olay şöyle gelişti:

Sözcü'de yer alan habere göre, evindeki yazar Ergün Poyraz'ı arayan bir şahıs, park halindeki aracına çarptıklarını belirterek çağırdı. Otomobilinin başına gelen Poyraz, herhangi bir hasar var mı diye aracını kontrol etti ancak hasar görmedi.

Bu arada yanına yanaşan, plakası alınamayan bir otomobille gelen üç kişinin saldırısına uğradı. Darp edilen Poyraz yere yığılırken, saldırganlar ise kayıplara karıştı.

Hastaneye kaldırıldı

Başına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle yaralanan Poyraz, olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık Ekipleri'nce Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilen Poyraz'ın tedbir amaçlı olarak müşahede altına alındığı öğrenildi. Kuşadası polisi saldırganları yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.