'Zekiye Özbay ile Hayata Dair' ne varsa Woman TV'de!

2 Şubat 2022 tarihinde yeni yayın dönemine resmen başlayan Woman TV'de başarılı gazeteci Zekiye Özbay'ın hazırlayıp sunduğu ve canlı yayınla ekrana gelen 'Zekiye Özbay ile Hayata Dair' programı, alanında uzman konuklarla her Cumartesi saat 10.00'da izleyici ile buluşmaya devam ediyor.

'Zekiye Özbay ile Hayata Dair' ne varsa Woman TV'de!

Türkiye'nin ilk ve tek kadın kanalı Woman TV, ‘Güçlü Kadın, Güçlü Aile, Güçlü Toplum’ sloganı ile yeni yayın dönemine 2 Şubat 2022 tarihinde başladı. Deneyimli kadrosuyla dikkat çeken Woman TV, yepyeni içerikleriyle de ön plana çıkıyor.

Ekranların güler yüzlü sunucusu Zekiye Özbay da kanalın kadrosuna katılan isimlerden birisi oldu. Deneyimli gazeteci Zekiye Özbay, her Cumartesi saat 10.00’da ‘Zekiye Özbay ile Hayata Dair’ programını hazırlayıp sunuyor.

Haber

Çocuk, kadın ve doğa ana başlıklarıyla Anadolu ve dünya gündeminden satır arasında kalan haberler, ilham veren başarı öyküleri, sosyal sorumluluk projeleri, kültür sanat güncesi, sağlık, spor, moda ve daha pek çok konuda hayatın içinde ne varsa hepsi ‘Zekiye Özbay ile Hayata Dair’ programında ekranlara geliyor.

Alanında uzman konuklarla sıra dışı konuların keyifli sohbetle taçlandığı ‘Zekiye Özbay ile Hayata Dair’, her Cumartesi saat 10.00’da Woman TV'de!

Haber