Biran Damla Yılmaz'ın Kopuk heyecanı

Geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıyan Biran Damla Yılmaz, çok yakında yayına girecek yeni dizisi 'Kopuk' ile ilgili 'Hepimiz çok heyecanlıyız yeni dizimiz yakında seyircimizle buluşacak, güzel geri dönüşleri bekliyoruz' dedi.

Biran Damla Yılmaz'ın Kopuk heyecanı

Ekranların güzel ve başarılı oyuncusu Biran Damla Yılmaz, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.

Öğlen saatlerinde tek başına geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan güzel oyuncu, bir süre mağazaları gezip alışveriş yaptı.

Alışveriş sırasında yanına gelen sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmeyen başarılı oyuncu, muhabirlerin de fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz verdi.

Çok yakında yayına girecek yeni dizisi ‘Kopuk’ hakkında konuşan güzel oyuncu, ‘’Hepimiz çok heyecanlıyız yeni dizimiz yakında seyircimizle buluşacak, güzel geri dönüşleri bekliyoruz’’ ifadelerini kullandı. Biran Damla Yılmaz’ın makyajsız güzelliği sevenleri tarafından beğeni toplarken, siyahlar içerisindeki şık AVM kombini ise dikkatlerden kaçmadı.

Biran Damla Yılmaz'ın Kopuk heyecanı