Burak Sergen ile Nihan Ünsal boşanıyor

Burak Sergen'in 4 ay önce nikah masasına oturduğu Nihan Ünsal tarafından aldatıldığı iddiasıyla boşanma davası açtığı ileri sürülmüştü. Ünlü oyuncunun menajerlik şirketi çıkan haberleri doğruladı.

Burak Sergen ile Nihan Ünsal boşanıyor

Kanal D'de ekrana gelen Sadakatsiz dizisinde rol alan usta oyuncu Burak Sergen, 4 ay önce Nihan Ünsal ile evlenmişti. Ancak çift hakkında ayrılık iddiası ortaya atıldı.

Fotoğraflar silindi, hesaplar kapatıldı

Sergen'in, Ünsal'ın ihanetine uğradığı ve boşanma kararı aldığı ileri sürüldü. Ünlü oyuncu, eşiyle yer aldığı fotoğrafları Instagram hesabından sildi, Nihan Ünsal ise sosyal medya hesaplarını kapattı.

"Evet, boşanıyorlar"

Ünsal'ın, İzmirli bir iş adamıyla aşk yaşadığı iddia edildi. Burak Sergen'in menajerlik şirketi ise çıkan haberleri doğruladı.

Eski eşten destek

Basına yansıyan haberlerin ardından Burak Sergen'e eski eşinden destek mesajı geldi. Işıl Sergen, 60 yaşındaki usta oyuncuya "Güçlü ol" dedi ve aynı zamanda hakkında çıkan "nafaka" haberlerine de açıklık getirdi.

"İyi ya da kötü günler hepimiz için..."

Işıl Sergen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"İyi ya da kötü günler hepimiz için... Kimsenin kötü günüyle sevinen bir insan asla olmadığım gibi oğlumun babasının bu durumdan en güçlü şekilde çıkacağına da eminim. İçinde bulunmadığım durumlarda da yorum yapmak ve konuşmak asla istemiyorum. Sadece adımın geçtiği kısımla ilgili açıklama yapmak zorunda kaldım. Bugün haber sitelerine düşen haberin içinde, Burak Bey'le boşanma anlaşmamızda "15 milyon tazminat" aldığıma dair bölüm tamamen gerçek dışıdır. O zaman da açıkladığımız gibi dostane bir anlaşmalı boşanma gerçekleştirdiğimiz için kimsenin kimseden tazminat alacağı doğmamıştır. Yapılan yorumlara istinaden bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım. Bir ricam da bugün çıkan haberlerde lütfen oğlumun dahil olduğu fotoları kullanmayınız. Hassasiyetinize teşekkür ediyorum."

Velayet davası

Öte yandan Işıl Sergen, eski eşine 11 yaşındaki oğlu Cansın için velayet davası açmıştı. Geçtiğimiz haziran ayında sonuçlanan davada mahkeme, daha önce ortak olan velayetin anneye verilmesine karar vermişti.