Ceyda Düvenci: '46 yaşındayım, tabii ki, tekrar aşık olacağım'

Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini bitiren Ceyda Düvenci, Sibel Arna'ya konuşarak '46 yaşındayım, tabii ki, tekrar aşık olacağım' dedi.

Ceyda Düvenci: '46 yaşındayım, tabii ki, tekrar aşık olacağım'

Gazeteci Sibel Arna, YouTube programı ‘Ne Olursan Ol Rahat Ol’da her hafta birbirinden önemli konuklarla sohbet etmeye ve magazin gündemini belirlemeye devam ediyor.

Programın 19. bölüm konuğu oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci oldu. Kendi gibi oyuncu Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini yeni bitiren Düvenci, “Tabii ki tekrar aşık olacağım” dedi ve ekledi: “4-5 çocuğum olsun isterdim”.

“Tabii ki tekrar aşık olacağım”

İşte o programdan öne çıkan yerler:

“Büyük konuşmak istemem, bir daha evleneceğimi zannetmiyorum ama aşk tabii ki mümkün hâlâ… 46 yaşındayım tabii ki tekrar aşık olacağım. Ben hayatın içinde aşkı her yerden bulabilen bir kadınım. Dinlediğim müzikte, okuduğum kitapta izlediğim film de… Aşk benim için çok bütünsel bir duygu illa yol arkadaşına, hayat arkadaşını hissettiğin bir duygu değil ama o da olacak. Bir daha aşık olmam gibi bir duygum yok kimsenin de olmasın. Artık bitti unumuzu eledik, eleğimizi astık olmasın 70 yaşında bile aşık olabilir insan. Birlikte yaşlanacağı birinin olması kadar güzel bir şey var mı? Kimse yalnız kalmasın.

Dört, beş çocuğum olsun isterdim

Yumurtalarımı dondurmadım artık 46 yaşındayım bir çocuk daha çok zor. Ama dört çocuğumun olmasını ben de isterdim. Hatta bir ara koruyucu annee olmak istedim, bunları hep düşündüm. Ama sonra sen kendine zaman ayırmazsan çok mutsuz bir kadın olursun dedim. Her ne kadar dünyam çocuklarımın merkezinde dönse de nefes almaya ihtiyacım oluyor.

Uyumlanamadığım insanların kırılmasında bir sakınca yok

Sevdiklerimin kırılmasını, benden yana gönlünün kalmasını asla istemem çok da dikkat ederim. Ama uyumlanamadığım insanların kırılmasında bir sakınca yok. Bir laf vardır ya: “Benim seni sevmediğimi düşünüyorsan, yanlış değil kesin sevmiyorumdur, doğru anlamışsındır” Belli bir yaştan sonra hayatım çok sevdiklerim ve hiç sevmediklerim konusunda çok net.

Durmayı öğrendim

Aslında çok yoğun çalışıyorum. İki dizi birden çekiyorum şu sıralar, Televizyon programı devam ediyor, çocuklar ve çocuklara has üretimler… İşi bitince evine giden birisi olduğum için durmayı da başarıyorum . Durmaktan kastım şu: Düşüncelerime, endişelerime, hayatın içinde olup bitene gökyüzünden geçen bulutlar gibi dışardan bakmayı öğrendim. Bu bir düşünce gelecek gidecek demeyi öğrendim. Yoksa sinirliyimdir, eskiden bazen bütün günüm sinirden ayak sallayarak geçerdi. İnsanların alan ihlaline ve dedikoduya çok sinirleniyorum. Dedikodu yapmak isteyene çok sert tepki veriyorum, gerginlik oluyor. Ama onun dışından hayatla ilgili endişelerim olduğunda durmayı başarıyorum artık. Bu bir düşünce gelip gidecek diyebiliyorum.

Haluk Levent, kızım Melisa’nın sözünü besteledi

Melisa müzisyen olacak. Haluk Levent onun bir sözüne beste yaptı, çok güzel bir şarkı oldu. Ve dediki bundan sonra ne söz yazıyorsa bana getiriyorsun hepsini ben besteleyeceğim. Lisede Mimar Sinan’ın sınavlarına hazırlanıyoruz.”