Dr. Astrolog Şenay Devi'nin yeni kitabı 'Temel Astroloji-Gökyüzünü Keşfedin' okuyucu ile buluşuyor

Türkiye'nin ilk ve tek 'Dr' unvanlı astrologu Şenay Devi'nin yeni kitabı 'Temel Astroloji-Gökyüzünü Keşfedin', okuyucularıyla buluşmak için gün sayıyor. İnkılâp Yayınevi'nden çıkacak olan kitabın lansmanı, 8 Mart'ta Vadistanbul Liv Hospital'da gerçekleşecek.

Dr. Astrolog Şenay Devi'nin yeni kitabı 'Temel Astroloji-Gökyüzünü Keşfedin' okuyucu ile buluşuyor

Dr. Astrolog Şenay Devi’nin 5. kitabı ‘Temel Astroloji-Gökyüzünü Keşfedin’, İnkılâp Yayınevi’nden çıkıyor.

Yeni kitabının okuyucuları ile buluşmanın heyecanını yaşayan Devi, gökyüzü ve astrolojinin temel kavramlarını tüm detayları ile anlattı.

Devi, “İnsanların kimlikleri alkolik mi, katil mi, sanatçı mı, bilim insanı mı, siyasetçi mi, hukukçu mu hekim mi, astrolog mu; görsel zekâsı mı, sayısal zekâsı mı kuvvetli; hatip mi, hırsız mı, intihar eğiliminde mi, eşcinsel mi?

Hepsi “Doğum Haritası”nda gizlidir. 6500 yıldır var olan Carl Gustav Jung’ın “Benzerlikler Yasası” olarak adlandırdığı, benzer olgular kayıt altına alınarak, astroloji biliminin temel verileri oluşturulmuştur. İşte gökyüzü haritası astronomidir.

Tüm eşcinsellerin diğer eşcinsellerle, keza aynı şekilde tüm katillerin diğer katillerle doğum haritalarının aynı açı kalıbına sahip olması ise astrolojidir. Tesadüfe yer vermediği için de Astroloji hiç tartışmasız bir Bilim'dir”  diyor.

Kitabın lansmanı, Liv Hospital sponsorluğunda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “Kadınım, Her Yerdeyim” sloganı ile Vadistanbul Liv Hospital’da 13:20’de gerçekleştirilecek. 

Haber