Esra Erol'da kıyamet koptu! Ramazan'ın eşi Ceylan, 'Bu senin kaçıncı eşin' diyen kayınbabasına saldırdı!

Esra Erol'da Ramazan'dan 3 aylık hamile olan Ceylan, kayınbabası ile barışmak ve eve girmek için harekete geçti. Ancak bir önceki programda barışan taraflar canlı yayında birbirine girdi. Ceylan, 'Bu senin kaçıncı eşin' diyen kayınbabasına kendisini tutamayarak saldırdı. Esra Erol dondu kaldı.

Esra Erol'da kıyamet koptu! Ramazan'ın eşi Ceylan, 'Bu senin kaçıncı eşin' diyen kayınbabasına saldırdı!

Kentten kente dolaşan Ramazan Ceylan çiftinin başına gelmedik kalmadı.

Esra Erol'un kaçtıkları için küskün oldukları aile ile barıştırdığı çift, babalarının elini öpmeye kapılarına kadar gitti. Ancak yeni gelin Ceylan'ın 'biraz kendimizi toplayınca gidereceğiz' demesi üzerine kayınbaba gelinene çok kızdı ve talihsiz cümlesini kurdu.

Kayınbaba, önce neden ilk önce Adana'ya gelmediklerini söyleyerek genç çifte çıkıştı. Hep yanlarında kalmalarını istediğini söyledi.

Kayınbabasının önce ne dediğini anlamayan Ceylan tam da 'senin oğlunsa benim de kocam, alır giderim' dedi. Kayınbabasının 'bu senin kaçıncı kocan' dediğini sonradan algılayan Ceylan birden çıldırdı. 

Esra Erol'un 'tam da barıştırdım' dediği anda canlı yayında kıyamet koptu. Ceylan birden kayınbabasına vurdu. Ramazan ise yeni eşi ve babasının arasındaki olayda ne yapacağını bilemedi. Esra Erol'un şaşkınlığı ise ekranlara yansıdı.