Gözde Çığacı ile Tümer Gülümserler boşanıyor

Oyuncu Gözde Çığacı, 1.5 yıl önce dünyaevine girdiği ve öncesinde de uzun süre aşk yaşadığı Tümer Gülümserler ile boşanma kararı aldı.

Gözde Çığacı ile Tümer Gülümserler boşanıyor

Gözde Çığacı, 1.5 yıl önce evlendiği Tümer Gülümserler ile boşanmaya karar verdi. Nikah masasına oturduktan sonra İzmir’e taşınan oyuncu, ayrılık kararının ardından İstanbul’a döndü. Çığacı, yakın zamanda bir sinema filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Yemin töreni sonrası evlilik teklifi

Öte yandan Samsun'da bedelli askerlik görevini yapan Tümer Gülümserler, yemin töreni sonrasında sevgilisi oyuncu Gözde Çığacı'ya evlillik teklifinde bulunmuştu. Törenin ardından Çığacı'nın yanına askeri düzen şeklinde yürüyerek gelen, Gülümserler’in de aralarında bulunduğu bir grup asker, "Gözde, Tümer'e evet desene" diye bağırarak yürümeye başlamıştı.

Gülümserler, sevgilisinin önünde diz çöktükten sonra askeri kamuflajının cebinden çıkardığı yüzüğü uzatarak evlenme teklif etmişti. Sürpriz karşısında duygulanan oyuncu Çığacı, gözyaşlarına hakim olamadı ve 'evet' cevabını vermişti.

'Hayatımın en özel anı'

Bu ana ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Çığacı, şunları yazmıştı:

"Hayatımın en özel anı. Yanımızda olan bize destek olan herkese teşekkür ederim. Kıymet bilmek zor iş hele ki bu zamanda. Aşka, sevgiye, sadakate inancımızın kalmadığı şu günlerde bana her şeyi unutturup sevme kavramının tanımını benim için değiştiren canım sevdiğim. Seninle bir ömür nefes almaya evet."

8 ay sonra ise hayatlarını birleştiren çift, İzmir Karşıyaka'da dünyaevine girmişti.