Mert Demir'den hüzne yeni bir soluk: 'Cehennemin Dibi'

'Ateşe Düştüm', 'Dön Desem' ve 'İkimize Birden' üçlemesinin ardından Mert Demir, yeni single'ını yayınladı. İzleyenleri geçmiş yılların sıcaklığına götüren yalın ve etkileyici klibiyle 'Cehennemin Dibi' kısa sürede dillere pelesenk oldu.

Mert Demir'den hüzne yeni bir soluk: 'Cehennemin Dibi'

Yayınladığı her şarkısıyla son dönemde listelerin zirvesinde yer alan Mert Demir, ‘Cehennemin Dibi’ adlı yeni single’ını dinleyici ile buluşturdu.

Sözü, bestesi ve aranjesi Mert Demir’e ait olan şarkı, ünlü müzisyenin yeni üçlemesinin özgün bir parçası. 2024’ün ilk aylarında serinin diğer parçalarını da yayınlamaya hazırlanan Mert Demir, iddialı şarkısı ‘Cehennemin Dibi’ ile farklı ve kısa sürede çok sevilecek bir hit’e imza atıyor.

Pale Records etiketiyle yayınlanan şarkı; özgün müzik tarzıyla pop müziği farklı tınılarla harmanlayan, yaylıların eşlik ettiği canlı kaydıyla dinleyenleri geçmişin nostaljik romantizmini yaşatan aynı zamanda da yeni sound’larıyla günümüzün dinamiğini yakalayan özel bir düzenlemeye sahip.

Müzik kariyeri boyunca punk, rock, pop janrlarında şarkılara imza atan zirvenin romantik ismi Mert Demir, ‘Cehennemin Dibi’ adlı şarkısının klibini de şarkıyla aynı gün yayınladı.

15 kişilik orkestranın ve toplam 50 kişilik bir ekibin Demir’e eşlik ettiği klip, Tolan Stüdyoları’nda canlı olarak kaydedildi.

Mert Demir’in serinin diğer şarkılarının ve kliplerinin de 2024’ün ilk çeyreğinde yayınlanması planlanıyor. ‘Cehennemin Dibi’ tüm dijital platformlarda dinlenebiliyor.