Vildan Atasever ile Mehmet Erdem'in düğün tarihi belli oldu

İstanbul Kuruçeşme'de verdiği konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı Mehmet Erdem, oyuncu Vildan Atasever'le evlenecekleri yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi.

Vildan Atasever ile Mehmet Erdem'in düğün tarihi belli oldu

Şarkıcı Mehmet Erdem, Kuruçeşme konseri hakkında "Sevilen şarkılarımız var, yeni şarkılarımız var. Hazırlandık, heyecanlıyız. Böyle açık havalar zaten insanı heyecanlandırıyor" dedi.

"Nişanlandık, evleniyoruz"

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre 43 yaşındaki şarkıcı, basın mensuplarının "Vildan Hanım'la güzel bir beraberliğiniz var. Evleneceğiniz haberleri çıktı. Nişan yüzükleri takıldı. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna yanıt verdi.

Mehmet Erdem, "Doğrudur, Vildan Hanım'la nişanlandık. Önümüzdeki hafta aile arasında sade bir düğün töreni yapacağız" açıklamasını yaptı.

Tektaşı dikkat çekti

Vildan Atasever-Mehmet Erdem çifti, geçtiğimiz günlerde Ulus'ta objektiflere takılmıştı. Güzel oyuncunun tektaş yüzüğü ve alyansı dikkatlerden kaçmamıştı.

Siyahlara bürünmüş halleriyle görüntülenen ikili, hastane çıkışında karşılarında basın mensuplarını görünce, hızla bulundukları yerden uzaklaşmıştı.          

Israrlı sorular karşısında Mehmet Erdem ile Vildan Atasever, “Herhangi bir sağlık sorunumuz yok. Daha sonra konuşuruz” diyerek, taksiyle hastaneden ayrılmıştı.

Bodrum'da aşk tatili

Öte yandan 40 yaşındaki oyuncu ve sevgilisi, geçtiğimiz temmuz ayında Bodrum Ortakent'te bir otelin locasında objektiflere yakalanmıştı. İkilinin kahkahaları plajı şenlendirmişti.

Uzun bir aradan sonra birlikte görüntülenen ikili, sosyal medyadan birbirini takip etmeyerek ilişkilerinin gün yüzüne çıkmaması için çabalasa da görüntülenmekten kurtulamamıştı.